Translate

понеделник, 19 юни 2017 г.

Йорданка Фандъкова откри 12-тото издание на ЖИВЕЙ АКТИВНО! София



Под тазгодишното мото на инициативата „Зареди се с енергия“ се обединиха най-големите звезди в българския спорт, които застанаха рамо до рамо с кмета на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова и изпълнителния директор на Нестле България Емануел Артур пред НДК, за да поведат участниците в инициативата към Южния парк. Сред официалните гости бяха и Тодор Вълков Чобанов, заместник-кмет по направление “Култура, образование, спорт и превенция на зависимости”, кметът на район „Студентски“ Димитър Дилчев и заместник-председателят на БОК Йорданка Благоева. Събитието традиционно подкрепиха и големите български спортисти Тити Папазов, Тереза Маринова, Сани Жекова, Евгени Иванов-Пушката, Любомира Казанова, Владо Николов, Симеон Найденов и много други.
Хиляди ентусиасти изпълниха бул. Евлоги Георгиев за велопоход с Любомира Казанова, Александра Жекова, Тити Папазов и Евгени Иванов-Пушката. Кака Лара поведе малки и големи на скейтборд, ролери и тротинетка, докато стотици кучета и техните стопани се включиха в маратон в Южния парк. Тереза Маринова и Владо Николов дадоха начало на бягане с препятствия, а след откриването пешеходно шествие заля бул. Витоша. Кметът на София, изпълнителният директор на Нестле България и най-големите български спортисти и звезди заедно със своите семейства и приятели поведоха походите и се заредиха с положителна енергия. Всички те отправиха предизвикателство към столичани да споделят с близките си енергията от движението и да посвещават повече време на моментите на щастие с цялото семейство. 
След масовия поход шествието се вля в Южния парк, където множество активности и изненади очакваха всички фенове на Живей Активно! На английската поляна LION, Владо Николов и Евгени Иванов-Пушката проведоха волейболен турнир, на локацията на NESTLE FITNESS бяха организирани демонстрации по тае-бо и карате. На локация ЗДРАВИ ДЕЦА се проведе баскетболен турнир за бащи и синове с Тити Папазов, художествена гимнастика с Любомира Казанова и лекоатлетически състезания с Тереза Маринова. Йога за майки с бебета, лекарски съвети за храненето на бебетата и игри с Боги от БГ радио пък привличаха посетители на локацията на NESTLE BABY. ЕКОПАК предизвикаха малки и големи да събират разделно и да станат еко-герои. На голямата поляна NESCAFE събра запалени авантюристи, които да се впуснаха в търсене на 5 тайни локации. На площадката за кучета, изградена от PURINA® България, хип-хоп изпълнителят Играта посреща ученици в училището за кучета, с демонстрации по дог-фризби и аджилити, както и кът на „Екоравновесие“ с 10 кученца, които могат да бъдат осиновени на място. Специално за футболните фенове отново беше организиран и традиционният турнир по футбол. За почитателите на добрата храна пък се бяха погрижили Кака Лара и MAGGI Подправката, които бяха домакини на семеен пикник.
Събитието приключи с грандиозен концерт на новите лица на инициативата Pavell & Venci Venc', подкрепени от фурията DARA и отличения с три приза в наградите на БГ Радио Кристиан Костов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар