Translate

петък, 11 ноември 2016 г.

Международната верига Best Western Hotels & Resorts откри официално нов хотел на летище София



Над 600 гости уважиха събитието

Специални гости на празника бяха г-жа Suzi Yoder, старши вице-президент на Best Western Hotels & Resorts и г-жа Carol Marriott, президент и CEO Best Western Hotels Greece.
Присъстващите, сред които министри, дипломати, бизнесмени, звезди от шоу бизнеса и спорта, имаха възможност да направят обиколка на новопостроената сграда и да се запознаят с всички предимства, които домакините предлагат. За доброто настроение се погрижиха водещите – Алекс Раева и DJ Doncho.
По време на партито жребий изпрати няки гостите на екзотични почивки по света, други получиха ваучери за нощувка в новия хотел или бонус точки.
Best Western Premier Sofia Airport е най-новият хотел, който веригата открива в България. Със стратегическата си локация, той предлага удобен достъп до две основни магистрали и няколко динамични бизнес центрове. Намира се в непосредствена близост до Международното летище София и на 15 минути с кола от центъра на града. Хотелът е на няколко крачки разстояние от Бизнес Клъстера „Център-Летище София“. Международният Изложбен Център „ЕКСПО“ и спортната зала „Арена Армеец“ са на 5 минути с кола. А от Метростанция „Летище“ до центъра на града се стига за 20 минути.
Best Western Hotels & Resorts има над 4 000 хотела в цял свят.
Best Western Premier Sofia Airport разполага с шест банкетни зали, изпълнени с дневна
светлина и с възможност да се преустройват, в зависимост от събитията, бална зала „Хийтроу“, заседателна Зала „ТЕГЕЛ“, 150 просторни и луксозно обзаведени “Премиер” стаи, 15 апартамента с модерен дизайн за гости с дълъг престой, 5 модерни конферентни зали, оборудвани с необходимата техника за провеждане на презентации и срещи, а в ресторант „Barillon 1909“ (кръстен на Пиер Берило, който изиграва ключова роля в развитието на самолетната индустрия) по всяко време на денонощието можете да се насладите на специална селекция напитки и уникални ястия от местната и международната кухня.

Няма коментари:

Публикуване на коментар