Translate

понеделник, 11 април 2016 г.

JUST CAVALLI отпразнува пет години в България



Акценти в летните предложения - Далечният изток” и „ар нуво”

Петият рождени ден, от откриването на първия и единствен за България монобранд бутик на емблематичния италиански моден бранд, бе отпразнуван със стилно събитие. Домакини бяха Силвия Колева и Славея Янева – официални представители на JUST CAVALLI за България. Водещият проф. Любомир Стойков откри официалната част с думите, че е изключително щастлив да отбележи, че за този период бутикът се е утвърдил като предпочитана и търсена модна дестинация с верни последователи.
Той заостри вниманието на присъстващите към сравнително нова насока в дизайна на JUST CAVALLI, а именно – по-дискретен стил и изчистени линии, като се запазват характерните анималистични и флорални елементи.
В ревюто бяха представени специално подбрани модели от последната колекция JUST CAVALLI пролет-лято 2016 - вдъхновена от Далечния изток и изкуството на модернизма.
В колекцията се преплитат изкуство и екзотика, елементи от икебана и стил „ар нуво”, а в главната роля е морето! Бяха показани дамски и мъжки визии от ежедневните и от
официалните облекла в колекцията. Т
оалетите представиха манекени на „Ивет Фешън”, като двете части на ревюто откри лицето на „Златна игла  2016” – Мила Христова.
Сред гостите, които уважиха събитието бяха: Аня Пенчева и Петя Дикова, Жана Христова, Красимира Богданова, Радослава Минчева и Славка Занева, Йордана Димитрова, Павел и Едита Цветков, дизайнерите Жана Жекова, Росица Рангелова, Антония Йорданова, Миглена Каканашева и Ина Асса, Таня Скринска, Мая Косева, Капка Амзина, Паолина Петракиева и Елеонора Манчева, Румяна Маринова, Стела Йорданова, Соня Немска и много други почитатели и ценители на JUST CAVALLI.
След ревюто и томболата Силвия Колева и Славея Янева, разрязаха празничната торта  под звуците на Happy Birthday в акапелно изпълнение на Марина Кискинова, която също бе облечена в  атрактивен тоалет от последната колекция на JUST CAVALLI.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар