Translate

четвъртък, 14 април 2016 г.

Певицата и актриса Марина Кискинова засне фотосесия с барбарони



С професионализма на модел, тя позира за снимките и представя разнообразието от цветове,
форми и размери на барбароните, наричани още bean bag chair. За фотосесията е избрала нежна и секси  визия – с книга в ръка, бяла риза и бели чорапи до коляното. Снимките са дело на Димитър Халачев, който е и брат на певицата.

-С радост се съгласих да снимам за барбароните, защото това са едни от любимите ми мебели, аз самата имам пуф-фотьойл у дома. Всеки път когато се прибирам след дълги часове в НАТФИЗ или репетиции във връзка с музикалните ми участия, просто се отпускам на него и забравям за всичко, споделя Кискинова.
------
Пълнежът на всички пуфове и барбарони е от EPS гранули (стиропорени гранули), които ги правят изключително удобни, тъй като позволяват те винаги да заемат ергономичната форма на тялото, както и да запазва неговата температура. Предлагат се в различни оригинални форми на ябълка, круша, ретро модел, лежанка, легло, възглавница, а за най-малките и във форма на овца – леки и лесни за подръжка са. За по-голямо удобство към тях са добавени и табуретки. Голяма част от пуф-фотьойлите са и водоустойчиви.
Удобни и цветни, пуфовете са нещо различно от класическия диван или кресло и са перфектно допълнение към един модерен интериор не само у дома, но и на работното място.
Подобия на тази удобна мебел са съществували още преди 4 хиляди години в древен Египет, а в сегашния си вид, са изобретени преди по-малко от 50 години. Първите такива са били доста по-малки по размер от сегашните и направени предимно от кожа, а вътрешността им е била запълвана с бобени зърна и ситни камъчета.

Няма коментари:

Публикуване на коментар