Translate

сряда, 14 октомври 2015 г.

На специална церемония в Скопие ще бъдат връчени Балканските СПА Награди



Те са част от международната компания СПА Номинации.
Гала вечерта ще се състои в Македонския Народен театър на 17 октомври т. г. А за първа година домакин на наградите ще бъде Македония, съобщи Николай Диковски,организатор на церемонията.
Домакини на тържеството ще бъдат известния македонски актьор Сашко
Коцев и тв водеща Ивана Хаджиевска. В специалната програма ще се включат трио „Тенорите“, жената-каучук от тв риалити „България търси талант“ Сирма Добрева и македонската поп-звезда Тамара Тодевска.
На събитието ще присъстват представители на изпълнителната власт и на институции,които работят в туристическия сектор. Специални гости ще бъдат представители на няколко световни хотелски асоциации, на стопански камари и инвеститори.
Ще бъдат раздадени награди в следните категории:
-СПА дестинация
-СПА хотел
-СПА център
-Медикъл СПА център
-СПА козметика
-СПА мениджър
-Фирма за СПА оборудване
Международното жури включва топ спа-експерти от всички държави-участници, а негов председател ще е д-р Силвия Паскалева-европейски СПА експерт. Целта на Балканските СПА награди е да популяризират страните от региона като привлекателни и желани спа дестинации за чуждите туристи и да промотират спа индустрията пред ползвателите на тези услуги, работещите в бранша и пред потенциалните инвеститори.
За престижните награди ще се състезават представители на 8 балкански държави – България, Турция, Гърция, Македония, Румъния, Сърбия, Косово и Албания.
От България ще участват 4 представители, сред които и Виктория Кесаровска-Виктория СПА, която ще получи награда за цялостното развитие на СПА и уелнеса на Балканите.
Наградените на церемонията в Скопие ще получат възможност да присъстват и на Световните СПА награди, които традиционно се провеждат в Лондон.

Няма коментари:

Публикуване на коментар