Translate

понеделник, 6 юли 2015 г.

Мониторът LG 4K ULTRA HD ще предостави изключително преживаване на геймърите по света

Аспектното съотношение 16:9 на 27-инчовия монитор, който е специално проектиран да осигури премиум гейминг преживяване, може да се похвали с голямо зрително поле и 3840x2160 резолюция на екрана за внушително 4K визуално преживяване.
Най-новият монитор на LG е предназначен за картина с интензивни графични визуализации за
бързо и динамично възпроизвеждащо се действие на модерните 4K стратегии в реално време (Real-timestrategy) и игри зашутинг от първо лице (First-personshooter). Мониторът поддържа технологията Free Syncна AMD с честота на опресняване от 40-60Hz. Free Syncе лиминира разкъсването на образа и насичането, които се получават, когато мониторът и графичната картина са синхронизирани. Резултатът е гладко и без проблемно гейминг преживяване, с плавни движения и без загуба при честотата на кадрите.
LG 27 MU67 предлага както In-Plane Switching (IPS) панел, така и Dynamic ActionSync (DAS) режим, който намалява входния лаг на едва 9.7 милисекунди, превръщайки го в един от най-бързите4K монитори на пазара в днешно време. С бързия бутон Game Mode, потребителите могат да персонализират настройките на монитора за всяка игра поотделно, за да оптимизират гейминг преживяването. Стабилизаторът на черния цвят осветява тъмните сцени и помага да бъдат ясно обособени черните зони, където може да се крият предмети или врагове. Нещо повече, функцията Flicker Safe понижава опасността от това очите ви да се уморят по време на продължителни игри или работни сесии.
Като допълнение към гейминг могъществото му, 27MU67 се отличава и с превъзходно качество на картината, благодарение на неговата 4K Ultra HD резолюция,доставяща подобрена яснота, контрастна текстура и повече детайли. Специално проектираният IPS4K панел на монитора осигурява непроменливо възпроизвеждане на цветовете от почти всеки зрителен ъгъл и е в състояние да покаже над 99 процента от sRGB спектрума, за да представи по-точно възпроизвеждане на цветовете от конкуренцията. Най-новият монитор на LG има както фабрично калибриране, така и фабрично зададени настройки и е снабден с HDMI 2.0 вход, за да поддържа 4K резолюция на 60Hz.
„Монитор с качество на яркостта на картината, широко зрително поле и по-нисък входен лаге задължителен атрибут за модерните, сериозни геймъри,” каза Ин-кию Лий, старши вицепрезидент и оглавяващ дивизията за телевизори и монитори в LG Electronics Home Entertainment Company.„LG 27MU67 не само доставя на всички фронтове, той е отличен 4KUltra HD монитор и за професионалисти и хора, които не играят игри, а искат да проектират, редактиратили просто да гледат филми.”
LG 27MU67 ще бъде наличен при избрани доставчици в Съединените щати, Германия и Австралия, а от месец август и в България на приблизителна цена от 1100 лева.
Основни спецификации:
Резолюция: Ultra HD 4K (3840 x 2160)
Аспектно съотношение: 16:9
Контрастно съотношение: 1000:1 (Време за реакция: 5ms (GTG)
Яркост: 300nits
Цветови диапазон: 99 процента Adobe sRGBColor Space
Наситеност на цветовете:10bit (8bit + A-FRC)
Дисплей: IPS (Зрителни ъгли: 178/178)
Интерфейс:
4K@60Hz Честота на опресняване с HDMI 2.0 X2
HDCP 2.2
Дисплей порт 1.2
Порт за слушалки
UL Валидиран нисък входен лаг9 .7ms (при включен DAS режим)
Характеристики
Разделяне на екрана на 4 (4 Screen Split) за мултитаскване
Режим за игра (Game Mode) със Стабилизатор на черното(Black Stabilizer)
Фабрично калибриране
PBP (Picture-by-Picture)
SUPER+ резолюция
Flicker Safe
Регулируема стойка(височина/ос на въртене/наклон/въртене)
Монтиране на стена (100 X 100mm)


Няма коментари:

Публикуване на коментар