Translate

понеделник, 25 май 2015 г.

42%от гласувалите в първото онлайн видео шоу, посветено на косата, у нас - „Момичетата и стилистът“ са за ретро визиите



Най-красивите прически за 2015 г. са вдъхновени от ретро стила на 50-те, 60-те и 70-те години на XX век

Предизвикателствата, които топ коафьора Георги Петков и Rowenta отправяха към 4 смели YouTube влогърки, са гледани над 150 000 пъти от над 16 000 почитателки на стила, красотата и бляскавата визия, в продължение на два месеца. Отчетени са повече от 4900 гласа за най-красивите прически, показани в рамките на шоуто и постигнати с новата стилизираща въртяща се четка за коса с горещ въздух Rowenta Brush Activ‘ Nano Smart. За фаворит на публиката бе определена ретро визията на Деница. Медиите избраха ретро предложението на Боряна, а според топкоафьора Георги Петков ретро прическата на Милена е най-вдъхновяваща.
По повод финала на шоуто, лично Петков представи на живо3-те ретро прически
създадени от влогърките у дома с помощта на стилизиращата въртяща се четка Rowenta Brush Activ’ Nano Smart в отговор на неговите предизвикателства. Майсторът на стилната визия демонстрира красивите прически и показа колко лесно и бързо всяка дама може да постигне професионални резултати у дома с иновативния уред, а в ролята на негови модели се превъплътиха 4 от почитателките на шоуто.
Като всяко шоу с реалити елемент, не липсваха и изненади. В последното видео от „Момичетата и стилистът“ ролите се смениха и младият коафьор реши да се постави „в обувките“ на влогърките. Той покани зрителите да му отправят предизвикателство по начина, по който той „изпитваше“ момичетата. Зрителите предизвикаха Петков да направи прическа, която също е вдъхновена от стила на 50-те, 60-те и 70-те години. По време на събитието той представи своя „отговор“, използвайки Rowenta Brush Activ Nano Smart–оформи небрежна лятна визия с обем, която всяка дама може да направи бързо и лесно след плажа и да се приготви за горещите летни приключения.




Няма коментари:

Публикуване на коментар