Translate

вторник, 29 юли 2014 г.

Иновативен климатик, който внася изключителен комфорт и страхотен дизайн в дома



Инверторният климатик ARTCOOL Stylist Inverter V пренася стила и комфорта на едно по-високо ниво с помощта на технологията на LG 3-way Soft Airflow, меко LED осветление и смарт дистанционно


Климатикът дори да и не работи непрекъснато все пак е една „постоянна“ част от декора на интериорното ни пространство. И обикновено е една много видима част, тъй като е
инсталиран в дневната, спалнята или друго помещение, което се използва често. Може би и за това не е изненада, че много потребители в целия свят подтикват производителите да създават решения, които съчетават комфорт с изтънчен дизайн. А и защо един климатик да не предлага едновременно и комфорт и изискан стил?
ARTCOOL Stylist Inverter V е най-новият климатик на LG Electronics (LG), който посреща тази растяща вълна от ново търсене.Моделът развенча конвенционалните представи и доказа, че климатика може да бъде както функционален, така и стилен. Надграждайки най-добрите страни на предшественика си, ARTCOOL Stylist е създаден с две доминиращи концепции – първо, да създаде възможно най-приятната домашна среда и второ, да пренесе дизайна на едно ново ниво на иновация.
Със своите функции за пресъздаване на елементи от природната среда като вятър и светлина, климатикът ARTCOOL Stylist прибавя и един обогатяващ, емоционален компонент към потребителското преживяване.
Екипът от дизайнери-експерти на LG разработи уникален, опростен и хармоничен дизайн за този нов модел, който събира в едно кръгли елементи с традиционната квадратна форма на уреда. Двете базови форми – тази на кръга и тази на квадрата – си взаимодействат по начин, който създава силно усещане за спокойствие и хармония в дома. Минималистичната визия на ARTCOOL Stylist също допринася за създаването на една изтънчена и класна атмосфера. Благодарение на уменията и сръчността на дизайнерите от LG, този изискан продукт се вписва естествено и красиво в почти всеки дом и също е страхотен избор за офиси, ресторанти и много други интериори.
ARTCOOL Stylist има уникална светлинна функция, която има възможност да влияе позитивно на настроението на потребителите. Рано сутрин климатикът може да произвежда меко и топло сияние, което е в хармония с блещукащите лъчи на изгряващото слънце. Този успокояващ светлинен ефект успокоява съзнанието и помага на хората да се събудят в очакване на един красив нов ден. Има общо осем цветови схеми, които потребителите могат да настройват за различни части от деня, за да внушат различни настроения, да намалят стреса и да създадат една релаксираща и романтична атмосфера. Светлинната функция има и предварително програмируеми сезонни сценарии, както и „пулс“ режим за предоставяне на обратна връзка.
LG се интересува не само от външния вид и затова провежда обширно потребителско изследване, за да разбере как да подобри функционалността на новия си климатик.
Дълбочинното изследване на компанията показва, че хората предпочитат недиректно охлаждане, отколкото да са изложени на директна въздушна струя. От тази информация за потребителите, LG разработва функцията 3-way Soft Airflow, която разпределя въздуха на ляво, на дясно и надолу вместо направо.
LG е пионер по отношение на „In & On концепцията – (в ръката на потребителя и на масата) – която ознавачава да се създаде ергономично дистанционно, което пасва комфортно в дланта на потребителя, но и изглежда страхотно, когато не се използва. Кръглата му форма съответства на същия мотив, намиращ се на предния панел на климатика и така създава усещането за хармония в интериорното пространство. С интуитивния си тъч интерфейс, който наподобява интерфейса на един смартфон, дистанционното поддържа множество интерактивни режими, които са лесни за използване.
Напреднали технологии, ориентирани към потребителя и невероятна естетика се комбинират в едно в климатика ARTCOOL Stylist Inverter V и го правят освен страхотно решение за климатизация, и страхотно дизайнерско решение. Този вдъхновяващ продукт на LG насърчава емоционалната връзка между потребителя, пространството около него и природата. Компанията постоянно доразработва своите дизайни и технологии и има ангажимент да предостави още повече иновации в бъдеще. Style Your Space“ („Оформете стила на дома си“) – това е посланието, което ARTCOOL Stylist толкова успешно предава. Този продукт е въплъщение на нова парадигма при решенията за климатизация.
Видео, разказващо завладяващата история около дизайна на ArtCool Sylist, може да видите в You Tube на: https://www.youtube.com/watch?v=7SyIdmKrblI












 



Няма коментари:

Публикуване на коментар