Translate

събота, 17 декември 2011 г.

В Русе бе открит медицински център „Репродуктивно Здраве Д-р Щерев"


АГ болница „Д-р Щерев” разширява своето „репродуктивно семейство” с разкриването на Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев – Русе”. Това е първото разширяване на дейността на болницата с директно присъствие в регион извън София.
 Клиниката в Русе ще работи в тясно партньорство с АГ болница „Л-р Щерев" и MЦ „Репродуктивно здраве" заедно с екипа от специалисти по асистира-на репродукция. Екипът на медицинския център „Репродуктивно здраве Л-р Щерев - Русе" е съставен от подготвени и висококвалифицирани специалисти в лицето на д-р Александър Кунев, д-р Теодора Константинова, д-р Милен Керемедчиев, д-р Даниела Арабаджиева, д-р Красимир Първанов и биолог Ралица Петкова. Тяхната квалификация и авторитет ще се съчетае с прилагане на местно ниво на дългогодишния опит на специалистите, въведените иновативни техники и доказаните високи стандарти за добра медицинска практика в АГ болница „Л-р Шерев".
Повече информация за МЦ „Репродуктивно Здраве Л-р Щерев -Русе" и предлаганите в клиниката медицински грижи можете да откриете на официалната интернет страница - www.invitrorusse. com
В деня на официалното откриване на медицинския център стартираха дни на безплатните прегледи от 14 до 16 декември. В рамките на инициативата  се проведоха прегледи и консултации на жени и двойки с репродуктивни проблемиот доц. Атанас Щерев, д-р Таня Тимева и ембриолог д-р Таня Милачич. А жените с гинекологични оплаквания и проблеми  се подложиха на преглед с ултразвукова диагностика и снемане на онкоцитонамазка Thin Prep.
Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев – Русе” стартира нова инициатива и през януари 2012 г. ще предложи на своите пациенти дни на безплатните спермограми, гинекологични и терапевтични прегледи с предварително записване при следния график:
Безплатни гинекологични прегледи ще има на 7 и 14 януари 2012 г., като 5 от тях ще са при д-р Кинев, а останалите 5 при д-р Константинова. Безплатните пет спермограми ще са на 13 и 20 януари 2012 г. Безплатните консултации с терапевт са всеки понеделник, сряда, четвъртък и петък по 2 консултации.

Няма коментари:

Публикуване на коментар