Translate

вторник, 14 януари 2020 г.

Sofia Wedding Expo 2020 - най-голямото сватбено изложение в България


На прага на ново десетилетие, на 18-ти и 19-ти януари, най-голямото сватбено изложение в страната SOFIA WEDDING EXPO, ще изпълни залите на „София хотел Балкан“ с красота, феерия и елегантност. Интересът към изложението всяка година е голям и организаторите очакват над 3000 посетители.
Гостите на SOFIA WEDDING EXPO 2020 ще имат възможност да съберат идеи за интересни локации – хотели и ресторанти, за покани, аксесоари, сватбени торти, кетеринг фотобутки, цветя, козметика, лимузини, за специално светлинно и огнено шоу, както и за първи сватбен танц. Младоженците ще открият още специална арттехнология, чрез която сватбените цветя се запечатват върху коприна за индивидуален десен, който могат да използват за изработка на декоративни възглавници, шалове, спално бельо и др. В изложението ще участват и туристически агенции с интересни предложения за незабравимо сватбено пътешествие. Изложителите ще се срещнат с бъдещите младоженци и техните близки, за да споделят своя професионален опит и да ги консултират лично. В рамките на събитието посетителите могат да се възползват от големи отстъпки, както и да участват в томбола с много награди.
Фирмата организатор „Експолайн“ подкрепя и тази година „Розовата фондация“ /Pink Foundationpinkfoundation.bg/, като предоставя щанд, на който ще се продават сватбени аксесоари, сътворени специално за събитието от децата в неравностойно положение, за които се грижи фондацията.
Първият ден SOFIA WEDDING EXPO ще бъде отворено за посетители от 11:00 до 18:00 часа, а вторият ден на 19-ти януари, неделя може да бъде посетено от 10:00 до 18:00 часа. Входът е с билет на стойност 3 лв. или с покана от списание „Сватба“. Списък на всички изложители, можете да видите тук: www.balkanicaexpo.com/bg/изложители.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар