Translate

сряда, 17 юли 2024 г.

Най-новият смартфон във Vivacom – Honor X6b

 

Vivacom предлага най-новия модел на Honor – X6b на атрактивната цена от 8.98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за новия план Unlimited 200. Смартфонът идва специално в комплект със стъклен протектор.

Съчетавайки стил, функционалност и иновации, Honor X6b е идеалният избор за всеки, който търси не само надежден, но и модерен смартфон. Моделът е оборудван с мощния 8-ядрен процесор MediaTek Helio G85, съчетан с 4GB RAM и 128GB вътрешна памет, което осигурява на потребителите безупречна производителност и бързина на всяко действие. Honor X6b притежава 6.56-инчов HD+ дисплей, поддържащ 90Hz честота на опресняване, с висока разделителна способност. Това го прави идеален за гледане на видео съдържание, игри или сърфиране в интернет.

Смартфонът предлага двойна камера с 50-мегапикселов главен сензор с AI и ултра ясна видимост, благодарение на които потребителите вече могат да уловят перфектния кадър не само през деня, но и през нощта. Подобрената интелигентност позволява разпознаването на различни обекти, повишена яснота и сливане на кадрите, както и алгоритъм за нощни сцени.

Батерията на устройството е с голям капацитет от 5200mAh и гарантира дълъг живот дори при продължителна употреба.

Повече информация за най-новия смартфон Honor X6b можете да откриете ТУК.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар