Translate

сряда, 17 юли 2024 г.

LG засилва лидерството си в сферата на безжичния OLED с новия LG OLED evo M4

Сега наличен и в размер 62 инча, новият M4 е първият и единствен телевизор с безкабелно прехвърляне на видео и аудио на 4K 144Hz

 

 

LG Electronics /LG/ се готви да започне глобалното разпространение на новата серия телевизори OLED evo M4 с придружаваща кутия Zero Connect Box, която предоставя безкабелна връзка между телевизора и приемника. Компанията представя новия модел в размер 65 инча, в допълнение към 77, 83 и 97 инча; M серията предлага да се приспособи към персоналните предпочитания и жилищните пространства на възможно най-много клиенти. Захранван с революционния процесор LG α /Alpha/ 11 AI Processor, OLED M4 предоставя първокласно домашно забавление, докато патентованата технология за безжичен пренос отключва нови възможности за оформяне на жилищното пространство.

LG OLED evo M4 е първият по рода си телевизор с възможност за излъчване на безжично предавано видео и аудио при 4K 144Hz. Кутията Zero Connect Box изпраща сигнали към самосветещия OLED екран на телевизора без директни кабелни връзки, тъй като между двете устройства няма такива, които да се изключват и свързват отново.

Благодарение на възможността за безжичен пренос Zero Connect Box може да бъде поставен почти навсякъде в стаята, което позволява на потребителите да се възползват от гъвкавостта да подредят жилищното си пространство по свой вкус. Внасяйки многобройни нови възможности в изкуството на "интериорното обзавеждане", Zero Connect Box също така позволява на потребителите при необходимост лесно да местят телевизора или дори самата Zero Connect Box.

Междувременно, в допълнение към безжичната свързаност, LG OLED M4 може да се похвали с впечатляващо качество на картината, благодарение на зашеметяващия си самосветещ екран и новия процесор α /Alpha/ 11 AI. Създаден изключително за използване в награждаваните LG OLED телевизори, този процесор използва три десетилетия иновации в областта на изкуствения интелект, като осигурява персонализирани изживявания, съобразени с предпочитанията и навиците на потребителите.

По-високата скорост на обработка на изкуствения интелект на M4, заедно с неговия невронен процесор /NPU/, го издигат до статута на най-добрия телевизор за игри. Поддържайки 4K съдържание на светкавична честота от 144 Hz, той осигурява плавен геймплей и реалистични визуални ефекти. Мощният процесор на LG, съчетан с най-модерния OLED дисплей, издига удоволствието от игрите на следващото ниво.

Телевизорът OLED от серията M4 на LG с кутията Zero Connect Box е пуснат в продажба на големите пазари по света от 1 юли.

-------

Телевизорите от серията LG 2024 OLED M4 с размер на екрана до 83 инча поддържат 4K 144Hz. 97-инчовият OLED M4 поддържа 4K 120Hz.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар