Translate

неделя, 14 юли 2024 г.

Футболната битка за Европа се решава на 14 юли

Легендата Красимир Балъков коментира грандиозния финал на UEFA EURO 2024 за NOVA

 

 

След като в продължение на месец Европа беше завладяна от футболни емоции,
предстои да стане ясно кой национален отбор ще грабне титлата в най-престижния турнир на Стария континент. На 14 юли от 22:00 ч. е грандиозният финал на UEFA EURO 2024, който феновете на най-популярния спорт ще могат да проследят с всички подробности в каналите на Нова Броудкастинг Груп. Последната футболна среща от първенството ще бъде излъчена в ефира на NOVA и DIEMA SPORT 3, както и онлайн на стрийминг в платформата PLAY DIEMA XTRA и на спортния портал Gong.bg.

На полуфиналите тази седмица фантастичното представяне на Испания заличи надеждите за трофей на Франция и Мбапе, а Англия съкруши дръзката Нидерландия. Точното попадение на Оли Уоткинс минути преди края класира „трите лъва“ за втори пореден път на финал на европейско първенство, където вече ги очаква „Ла Фурия Роха“. Тази неделя предстои титаничен сблъсък, изходът от който ще определи победителя в грандиозната футболна битка за Европа. Специален коментатор на решаващия двубой от Берлин ще бъде футболната ни легенда Красимир Балъков. 30 години след незабравимия български успех от САЩ’94, Красимир Балъков ще си партнира с журналистите на NOVA Георги Драгоев и Ясен Деянов, проследявайки за зрителите финала на UEFA EURO 2024. Почитателите ще могат да чуят неговите коментари от терена и в преките включвания от най-горещата футболна точка в Германия това лято, а репортерът Валерия Видева ще се смеси с феновете, за да пресъздаде атмосферата около вълнуващия мач.

От 20:30 ч. по DIEMA SPORT 3 ще започне и специалното студио „Футболфест“, което след 21:00 ч. ще продължи и по NOVA. Екипите на Нова Броудкастинг Груп в продължение на месец отразяваха всичко важно от Европейското първенство по футбол. Двойката водещи Павлета Рашкова и Мирослав Арабаджиев ще представят студийната програма в най-важната вечер, а почитателите на футбола отново ще имат възможност да получат ексклузивна информация, първи коментари и точни анализи, с преки включвания както от Берлин, така и от студиото в София, където целият екип планира заедно да направи и финала на първенството забележително изживяване за всички пред екрана.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар