Translate

неделя, 14 юли 2024 г.

Vivacom предлага слушалки Apple AirPods на цена от 9.98 лева

 

През целия юли Vivacom предлага атрактивна онлайн отстъпка до 200 лева от цената на безжични слушалки на Apple – AirPods. Промоционалната оферта включва някои от най-атрактивните слушалки на цени, стартиращи от 9.98 лева в брой или на лизинг, при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited.

AirPods 2nd Generation се свързват бързо и автоматично, имат възможност за контрол на звука и песните, с помощта на гласова команда. Имат висококачествен звук и са удобни за носене дълго време. Безжичните слушалки могат да споделят аудио с други такива от марката Apple. Те издържат до 5 часа слушане само с едно зареждане, като времето може да бъде удължено до 24 часа, с многократни зареждания от кутията.

AirPods Pro 2nd /USB-C/ предоставят на потребителите два пъти по-добро активно шумопотискане в сравнение с предишното поколение, изцяло ново адаптивно аудио, което осигурява чист и кристален звук. Батерията на AirPods Pro 2nd може да издържи до 6 часа c едно зареждане и до 30 часа време за слушане c ĸyтиятa за зареждане.

AirPods 3rd Gen имат функцията „персонализирано пространствено аудио“, която обгръща потребителите с музика от всички страни. Force сензорът на слушалките позволява още по-голям контрол за пропускане на песни или отговаряне на обаждания. AirPods 3rd Generation са с по-издръжлива батерия, която осигурява до 30 часа слушане при напълно зареден калъф и до 6 часа с едно зареждане. Безжичните слушалки са устойчиви на намокряне.

AirPods Max са първите „over ear“ слушалки на марката Apple. С изключително иновативния им дизайн те могат да се регулират и пасват идеално на всеки потребител. Този модел слушалки са оборудвани с 40-милиметров динамичен драйвер за висококачествен звук и бас. Сдвояването на AirPods Max с различните устройства става бързо и автоматично. Батерията им издържа до 20 часа слушане. Слушалките се зареждат с помощта на Lightning кабел, като могат да издържат до 1,5 часа слушане само със зареждане от пет минути.

Повече информация за Apple AirPods с до 200 лева онлайн отстъпка, можете да откриете ТУК.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар