Translate

петък, 19 юли 2024 г.

Героична авантюра срещу магическа одисея във „Великият понеделник“

 

Зрителите могат да се включат в кампанията на https://greatmonday.bg и да спечелят награди

 

 

Патриотична мисия или лекуващо пътешествие ще грабне победата в третата седмица на „Великият понеделник“? В битката между изпълнения с адреналин екшън „Китайски зодиак“ и фантастичната комедия „Доктор Дулитъл“ ще има само един победител, избран от зрителския вот на уебсайта https://greatmonday.bg. Филмът, който спечели одобрението на киноманите, ще бъде излъчен на 22 юли от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Първото предложение за седмицата е „Китайски зодиак“, където Джаки Чан влиза в ролята на Ейжън Хоук, който има за цел да открие изгубени бронзови глави от древно китайско съкровище. Когато богатият предприемач Лорънс /Оливър Плат/ предлага огромна награда за подобна находка, приключенецът използва своя набор от високотехнологични устройства, за да помогне в търсенето на изчезналите реликви. Притиснат между чудовищна печалба и опазването на миналото на Китай, Хоук се впуска в битка, използвайки уменията си, за да помогне да се осуетят разрушителните планове на Лорънс.

В приключенската комедия „Доктор Дулитъл“, развиваща се през XIX век, д-р Джон Дулитъл /Робърт Дауни Джуниър/ е известен ветеринарен лекар, лично избран от кралицата на Англия. Той живее в уединение зад високите стени на пищното си имение в монархията. Докторът е заобиколен от редица екзотични животни, които са единствените същества, с които поддържа ежедневна комуникация. Но когато младата кралица Виктория се разболява тежко, ексцентричният Дулитъл и неговите космати приятели се впускат в епична експедиция до митичен остров, за да намерят вълшебния лек.

Почитателите на седмото изкуство ще могат да определят своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg. На 22 юли, точно в 21:00 ч. по KINO NOVA, зрителите ще могат да видят кой е победителят. Кампанията „Великият понеделник“ предоставя възможност на киноманите, които участват в гласуването, да спечелят подарък всяка седмица, а в края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – проектор за домашно кино.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар