Translate

четвъртък, 16 май 2024 г.

Шеф Ангелов организира троен годеж за финалистите в Hell’s Kitchen 6

 Бившият командос Пеньо Гатевски - Гатьо завърши на трето място в отбора на Златните, а риалити звездата Александра Гърдева е “Най-добрият готвач сред звездите” в сезон 6 на Hell’s Kitchen

 

 

Сватбено настроение завладя Кухнята на Ада в епизода на най-горещото кулинарно
риалити преди две вечери. Финалистите в шестия сезон изненадващо предложиха брак на своите половинки със специално подбрани диамантени пръстени и получиха заветното “Да” от тях. Кулинарните съревнования за тримата финалисти продължиха и в следващото предизвикателство. Те станаха опасно близки с последните трима от отбора на Златните - Пеньо Гатевски - Гатьо, Бони и Александра Гърдева. Всяка една от звездите трябваше да се възползва от знанията и уменията на по-опитните си помощници, за да приготви свое авторско ястие, с което да впечатли шеф Ангелов. Всички се представиха впечатляващо, но първото място грабна тандемът на Димитър и Бони, което класира фолк певицата директно за големия звезден финал, проведен снощи.

Александра Гърдева и Гатьо излязоха в директен двубой, след който майсторът на месото от отбора на Златните Гатьо пък чу звучното “Не” за своето пържено пиле, което попари амбициите му да завоюва звездната победа този сезон и напусна Hell’s Kitchen завинаги.

Нестандартният троен годеж, който се случва за първи път в телевизионния ефир, предизвика огромен интерес у зрителската аудитория. Според официалните пийпълметрични данни, аудиторният дял на Hell’s Kitchen сред аудиторията в активна възраст /18-59 години/ е 37,7%, а по същото време втората телевизия в класацията е с чувствително по-нисък резултат.

С този резултат епизодът на Hell’s Kitchen се превръща в рекордьор за сезон 6 – това е най-високо отчетената стойност от всички 37 епизода, излъчени до момента. В минутите, в които бе направено първото предложение за брак, NOVA е гледана от над 40% от разглежданата аудитория, докато втората телевизия в класацията има близо два пъти по-нисък резултат.

В дигиталните платформи епизодът на Hell's Kitchen също предизвика огромен интерес.

Риалити звездата Александра Гърдева е “Най-добрият готвач сред звездите” в сезон 6 на Hell’s Kitchen. Психоложката победи поп фолк дивата Бони, която остана на второ място в звездната надпревара. Враждата между двете дами беше едно от централните събития в отбора на Златните и беляза тяхното представяне през последните няколко седмици.

Кулинарното състезание за 100 000 лева на метри от финала напусна прецизният готвач Димитър. Той и другите двама финалисти Чоткин и Станислав взеха участие в една от най-непредвидимите вечерни резервации за сезона. Освен вълната от поръчки, те трябваше да внимават и за опасните трикове на шеф Никола, шеф Светла и шеф Дани Спартак, чиято цел бе да ги саботира. Трудностите при комуникацията, които преследваха Димитър през целия сезон му костваха куртката.

По време на финала на звездния отбор Бони и Гърдева трябваше да приготвят двустепенно меню за специално подбрана изпитна комисия, състояща се от Чоткин, Станислав, шеф Виктор Ангелов и су-шефовете - шеф Светла и шеф Никола. Решаващ фактор се оказаха десертите, които донесоха победата на риалити звездата.

Големият финал тази вечер ще противопостави изненадата на сезон 6 Станислав и ексцентричният кулинар Чоткин. Те ще се изправят един срещу друг, рамо до рамо с най-доверените си хора в кухнята, представяйки свое авторско меню за първи път. Кой ще грабне голямата награда и титлата “Най-добър готвач на България”?

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар