Translate

сряда, 11 октомври 2023 г.

Lidl раздава 1000 ваучера за пазаруване по 300 лв. с Lidl Plus

Всеки клиент трябва да събере 6 точки за участие, като всеки 20 лв. носят една точка

 

 

Хиляда потребители на мобилното приложение Lidl Plus могат да спечелят ваучери за пазаруване на стойност 300 лв., валидни за всичките 120 магазини на Lidl в рамките на периода 9.10.2023г. - 5.11. 2023г.

Всеки клиент, който си купи продукти от Lidl на стойност минимум 20 лв. в един касов бон и маркира своята Lidl Plus карта, ще получава по 1 точка. Участие в томболата си гарантира всеки, който събере 6 точки и след това заяви съгласието си за това директно през приложението с натискане на бутон „Потвърди участие“.

Печелившите ще бъдат избрани в четири тегления в периода от 9 октомври до 5 ноември. Всяко от тегленията в рамките на тези четири седмици ще бъде за 250 ваучера по 300 лв. Потвърдено участие, което не е донесло късмет при тегленето в дадена седмица, автоматично се включва в томболата и през следващите седмици, в които играта се провежда. Така всеки може да има повече от едно активирано участие, а с това – още по-голям шанс да спечели награда. Пълните условия за играта можете да намерите тук.

Мобилното приложение Lidl Plus дава възможност на клиентите на Lidl да пазаруват още по-изгодно. Чрез него те могат да се възползват от специални купони и отстъпки, достъпни само за потребителите на приложението. При използване на всички седмични купони в Lidl Plus се спестяват минимум 10 лв. от общата стойност на пазаруването.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар