Translate

петък, 13 октомври 2023 г.

Кока-Кола ХБК с три престижни отличия от Career Show Awards 2023

 

 

Центърът за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик спечели едно златно и едно
сребърно отличие, към които заедно с Кока-Кола ХБК България добави и бронзово признание от водещите награди за най-добър работодател в България Career Show Awards 2023. Центърът за споделени услуги бе отличен сред над 100 компании и 400 кандидатури и зае почетното първо място в категория „Стратегия за кариерно развитие“, като завоюва и сребърно отличие в категория „Финанси“. Чрез публичен вот Кока-Кола ХБК спечели бронз в категория „Любим работодател“, в която бе номинирана от организаторите на престижния конкурс.

„Благодарим за ценното признание! То означава много за нас и ни мотивира да продължаваме да проправяме правилните пътища към кариерното развитие на екипа ни. Кока-Кола притежава най-известната тайна рецепта в света, но най-важната съставка за успеха ѝ са нашите хора. В компанията ни вярваме в „Ние вместо аз“ и заедно ще продължаваме да даваме максимума от себе си, за да чувства екипа ни подкрепа, ангажираност и разбира се – свобода и възможност за растеж в професионален и личен план“, сподели по време на церемонията Ката Барариу, директор на Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик.

Над 10 години Центърът за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик, намиращ се в София, доставя услуги в сферата на финансите и човешките ресурси за всички пазари на групата както в Европа, така и извън нея, като надгражда ползите за бизнеса чрез цифрови автоматизирани услуги и оптимизация на E2E процеси. В организацията работят близо 600 професионалисти, които подпомагат администрирането на процеси в сферата на човешките ресурси и осъществяват управлението на бизнес данните за Групата Кока-Кола XБK, оперираща в 29 държави. Структурата на компанията в България предлага разнообразие от възможности за развитие в различни области сред експерти от 23 националности, говорещи 19 езика. Тази палитра стимулира растежа във всички кариерни посоки, като задържа ключовите експерти, привлича нови таланти и влияе положително върху бизнес резултатите и цялостното развитие на компанията.

Ежегодните награди Career Show Awards отличават водещи практики в човешките ресурси и работодателската марка. Тази година над 100 български и международни компании бяха оценени от престижно жури от професионалисти в различни сфери.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар