Translate

сряда, 3 май 2023 г.

Три нови смартфона от серията Redmi Note 12 на Xiaomi идват на нашия пазар

От днес в България се продават смартфоните Redmi Note 12S, Redmi Note 12 Pro и Redmi Note 12 Pro+ 5G
 
 
Преди около месец технологичният лидер Xiaomi представи за България най-новата
си серия смартфони R
edmi Note 12. От днес на нашия пазар се предлагат още 3 нови модела - Redmi Note 12S, Redmi Note 12 Pro и Redmi Note 12 Pro+ 5G, всеки от които притежава изключителни характеристики и производителност, а едновременно с това се предлагат на достъпни цени.
Водещият модел в серията Redmi Note 12 е Redmi Note 12 Pro+ 5G, който прави последните технологии още по-достъпни. Със своята мощна система с тройна камера, включваща водеща 200MP основна камера с OIS, 8 MP ултраширока камера и 2 MP макро камера, устройството от най-висок клас има за цел да предефинира фотографията за сегмента на смартфони от горния среден клас.
Перфектните изображения изглеждат безупречно на яркия 120Hz 6,67-инчов Flow AMOLED дисплей, Заедно с гъвкавите P-OLED материали, които позволяват по-тънки рамки, устройството осигурява превъзходно и завладяващо визуално изживяване. Dolby Vision®, придружен от HDR10+, предоставя ненадминато качество на картината, а Dolby Atmos® и двойните високоговорители ще ви позволят да се насладите на истински спектакъл, независимо от съдържанието, което гледате.
Чипсетът MediaTek Dimensity 1080 с 5G с 6nm процес повишава общата скорост и намалява консумацията на енергия за впечатляваща производителност при създаване на съдържание, гейминг и 5G свързаност. Смартфонът разполага с мощна 5000mAh батерия за продължителна ежедневна употреба дори при интензивно използване, както и със Smart 120W HyperCharge зарядно.
В България смартфонът Redmi Note 12 Pro+ 5G ще се предлага в цвят Midnight Black във варианта 8GB+256GB на препоръчителна цена 919 лева.
Част от новите модели на серията Redmi Note 12 е и смартфонътRedmi Note 12 Pro. Той разполага със система за изображения на флагман ниво и основна 108МР камера, която е способна да заснеме дори най-дребните детайли с кристална яснота. А ултра широкоъгълната камера ще ви предостави възможност за кадри със 120-градусов изглед.
Redmi Note 12 Pro притежава 6.67-инчов AMOLED дисплей и 4 500 000:1 съотношение на контраста и 120Hz ултра висока честота на опресняване, която визуализира всяко съдържание изключително плавно. С комбинацията от Dolby Atmos® и Dolby Vision® ще получите безпрецедентно аудио и визуално изживяване с висок динамичен обхват и ултраширока цветова гама.
Смартфонът е снабден с чипсет Snapdragon® 732G и LiquidCool технология за охлаждане, която предлага отлично съотношение между производителност и контрол на температурата. Моделът идва с изключително голяма батерия от 5000 mAh с турбо зареждане от 67 W, за да отговори на нуждите ви през целия ден.
В България смартфонът Redmi Note 12 Pro ще се предлага в цвeтовете Graphite Gray и Glacier Blue във варианта 8GB+256GB на препоръчителна цена 649 лева.
Redmi Note 12s - един от най-достъпните смартфони от най-новата Redmi Note серия на технологичната компания Xiaomi, ще ви предложи 108МР основна, 8МР ултра широкоъгълна, 2МР макро и 16МР селфи камера за безупречни изображения, на които да запечатвате най-важното за вас.
Дисплеят на смартфона е 6,43-инчов FHD+ AMOLED точков дисплей с до 90Hz честота на опресняване и резолюция: 2400 x 1080. Лекият му корпус от едва 176 грама позволява плътно прилягане в дланта, а стилният му дизайн със сигурност ще се хареса на всеки потребител.
Производителността на смартфона е осигурена от мощния чипсет MediaTek Helio G96, като моделът е с операционна система MIUI 14, базирана на Android 13. Батерията на Redmi Note 12s e 5000mAh и идва в комплект с 33W бързо зареждане. Redmi Note 12S  притежава още много на брой впечатляващи характеристики като Dual SIM + MicroSD, AI Face Unlock и поддръжка на NFC.
В България смартфонът Redmi Note 12s ще се предлага в цвeтовете Black, Blue и Green във варианта 8GB+256GB на препоръчителна цена 569 лева.
Трите нови модела смартфони Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi Note 12 Pro и Redmi Note 12S се предлагат в основната ритейл мрежа на бранда в България, както и в оторизирания магазин на Xiaomi в Paradise Center, ниво 0 и онлайн на mi-bulgaria.com, а в Yettel се предлагат моделите Redmi Note 12 Pro+ 5G и Redmi Note 12 Pro.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар