Translate

четвъртък, 4 май 2023 г.

NOVA посреща 6 май със специална програма

 

Гледайте празничното издание на „Събуди се“ и специалното студио „Кралят. Коронацията на Чарлз III
 
 
В деня на храбростта и празника на Българската армия – 6 май, актуалните
предавания на NOVA ще предложат специална програма. Съботният ден ще започне с празнично издание на предаването „Събуди се“, което ще продължи до обедната емисия новини в 12:00 ч. В него водещите ще направят зрителите съпричастни с честванията в Деня на храбростта и парада на Българската армия – Анна-Мария Конова от студиото на съботно-неделния сутрешен блок, а Христо Калоферов - в изнесеното студио на площад Александър Батенберг в столицата. Предстоят още интересни разговори, любопитни истории и специални
гости.
Веднага след обедната емисия новини започва и специалното студио „Кралят. Коронацията на Чарлз III“, което ще проследи историческото събитие, към което целият свят е обърнал поглед. На 6 май крал Чарлз III официално ще наследи ролята на монарх след смъртта на майка си – кралица Елизабет II. NOVA ще проследи отблизо старта на новата ера в историята на Великобритания и всички значими моменти от единствената по рода си церемония в Бъкингамския дворец.
Водещ на „Кралят. Коронацията на Чарлз
III“ ще бъде Ани Салич, която ще посрещне авторитетни събеседници в специално студио, разположено в уникалната градина на историческия дворец „Врана“. Ексклузивно пред NOVA тайните на короната отвътре ще разкрият говорителят на Кралица Елизабет II Дики Арбитът, Грант Харолд, икономът на монархията и Лейди Колин Кембъл, автор на книги за Кралското семейство. Специалните пратеници на медията Яна Николова и операторът Николай Кънчев ще проследят на живо официалното събитие от Уестминстърското абатство и Бъкингамския двор в Лондон.

 
 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар