Translate

сряда, 3 май 2023 г.

KINO NOVA подарява неповторимо кино изживяване с девет премиери от 5 май

Всеки петък киноманите ще могат да се насладят на първокласни филмови заглавия
 
 
Девет премиерни заглавия ще направят своя дебют по филмовия канал KINO NOVA от 5 май. Всеки петък от 21:00 ч. киноманите ще могат да се насладят на хитови продукции с оригинални сюжети и въздействаща актьорска игра. Старт на филмовото изживяване ще даде биографичният филм „Стан и Оли“ на 5 май. В лентата великото комедийно дуо Стан Лаурел и Оливър Харди ще опита да се отърси от погребаните в миналото призраци с вариететно турне във Великобритания през 1953г. Под тежестта на годините, те отново ще се срещат с верните си фенове, но ще осъзнаят, че може би лебедовата им песен наближава. 
На 12 май шестима астронавти ще потърсят „Признак на живот“. Екипът на космическа станция ще установи, че проба от Марс съдържа голям едноклетъчен организъм, но формата на живот ще се окаже много по-интелигентна, отколкото някой е очаквал. Следващият петък /19 май/ Джерард Бътлър ще се превърне в коварния наемен убиец Боб Видик в “Ченгета на промоция“. Бягайки от него, хитрият измамник Теди Мурето /Франк Грипо/ ще се скрие в полицейски участък в малък град. Когато Видик се появява в управлението ще предизвика масов хаос и нищо неподозиращо младо ченге ще се окаже под прицел. Седмица по-късно /26 май/ петима студенти по медицина ще проведат опасен експеримент в мистерията „Линия на смъртта“. Те ще предизвикат преживяване, наподобяващо смърт, докато опитите им не станат все по-опасни, а греховете от миналото им започнат да ги преследват.
В „Мис Куршум“ /2 юни/ младата Глория ще потърси помощ от полицията, когато наемни убийци отвличат приятелката й от нощен клуб в Мексико. Много скоро тя си навлича проблеми, след като корумпирано ченге я предава на същите бандити. Лидерът им Лино решава да използва Глория за нечистите си сделки. Решена да избяга, Глория ще трябва да играе опасна игра, за да надхитри не само картела, но и агентите за борба с дрогата, които я подозират в съучастничество.  
В навечерието на абитуриентския си бал две най-добри приятелки осъзнават, че е трябвало да се забавляват повече в училищните си години. Решени никога повече да не изостават от връстниците си, на 9 юни „Зубрачките“ ще се отправят на мисия да наваксат четири години без забавления за една нощ. На 16 юни действието във филма „Дами в черно“ ще отведе зрителите на пътешествие в Сидни през лятото на 1959 г. Там ученичката от предградията Лиса започва лятна работа в голям магазин, където група продавачки отварят очите ѝ за света отвъд баналното и дават тласък на преобразяването й. 
На 23 юни предстои да бъде разказана историята на двама самотници, преживели голяма загуба. В „На прага на бъдещето“ Ед Хемслър прекарва живота си в подготовка за бедствие, което може никога да не дойде, а Рони Мейснер в пазаруване на неща, които може би никога няма да използва. Но могат ли двамата да рискуват спокойствието, което им дава чувството за контрол в името на друга утеха?
Финал на премиерните петъци на 30 юни ще сложи „Ламборгини: Човекът зад
легендата“. Сюжетът разкрива трансформация на несравнимия му гений и икона в автомобилната индустрия Ламборгини – от скромното начало, когато прави трактори, до прословутото му съперничество с Енцо Ферари. Страстите му обаче подпалват и емоционални бури в личния му живот, който е пълен с романтика, но и с трагедия

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар