Translate

четвъртък, 4 май 2023 г.

Играта Redfall и опцията да поканиш приятели са вече достъпни с PC Game Pass

 
 
Xbox обяви „Покана за приятели за PC Game Pass“ за настоящите членове на PC Game Pass, които могат да дадат на до петима приятели безплатна 14-дневна пробна версия на платформата. Новината идва заедно с пускането на играта Redfall, която е вече налична.
Членовете могат лесно да открият опцията „Поканa за приятели“ на началния екран на Game Pass. Просто кликнете върху бутона „Give PC Game Pass“, за да споделите. За повече подробности относно офертата за препоръчване на приятели в Xbox Game Pass вижте Xbox Wire.
PC Game Pass стартира наскоро в България, предоставяйки на членовете достъп до библиотека със стотици игри за Windows чрез приложението Xbox за PC.
Библиотеката на PC Game Pass включва нови издания на Xbox Game Studios още от първия ден, включително Redfall на Arkane Austin, която е активна от 03.05. т. г.. Включете се и поканете приятелите си, за да играете заедно!
Redfall е FPS игра с отворен свят, за един играч или в кооперация, от Arkane Austin - награждаваният екип, който стои зад Prey и Dishonored. Продължавайки наследството на Arkane от внимателно създадени светове и поглъщащи симулации, Redfall внася характерния за студиото геймплей в този екшън шутър, следващ сюжетна история. Играйте я сега в PC Game Pass.
Освен това PC Game Pass включва и библиотека с емблематични игри на Bethesda, членство в EA Play и предимства само за членове на Riot Games като League of Legends и Valorant. Членовете могат да играят игри като Forza Horizon 5, Sea of Thieves, Grounded, Age of Empires IV, FIFA 22, Minecraft Legends и други, както и нови игри, които се добавят постоянно, включително Starfield която ще бъда достъпна от 6 септември.
Изтеглете приложението Xbox за компютър и се присъединете към общността на Xbox, за да разглеждате и играете игри и да се свързвате и разговаряте с приятели.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар