Translate

вторник, 2 май 2023 г.

Новата BILLA в сърцето на Созопол - разнообразие от качествени продукти на достъпни цени, изобилие от свежи плодове и зеленчуци и отлично обслужване


Първият магазин на BILLA в град Созопол отвори врати в модерна и уютна търговска зала, с над 6000 продукта и каси на самообслужване. През целия м. май клиентите на магазина ще могат да се възползват от специални атрактивни оферти. Богатият асортимент се характеризира с широка гама от хранителни и нехранителни стоки, регионални продукти от родни производители, както и прясно месо с доказан български произход от „Българска ферма“
 
 
BILLA
България отвори своя първи магазин в Созопол и девети в района на Бургас в края на м. м.. Обектът е разположен в сърцето на града, на ул. „Републиканска“ 5, в близост до сградата на общината. Магазинът посрещна своите първи клиенти със специални промоционални предложения и оферти за -20% от цената на всички артикули в основни продуктови категории – плодове и зеленчуци, пекарна, прясно месо, както и -20% на всички ястия от топлата витрина. Офертите ще бъдат валидни до 24-и май и от тях ще могат да се възползват всички клиенти на магазина, пазаруващи с BILLA Card.
Магазинът ще бъде отворен за клиенти всеки ден от седмицата от 07:30 до 22:00 часа.
Разнообразният асортимент от над 6000 артикула включва свежи български плодове и зеленчуци, отгледани по програмата „BILLA Градини“, апетитни сладки и солени печива от „BILLA Пекарна“, прясно българско месо от собствената марка на веригата „Българска ферма“, както и сезонни нехранителни артикули на атрактивни цени.
Новооткритият магазин предлага отлично клиентско преживяване, благодарение на модерната и уютна търговска зала, оборудвана с различни дигитални решения, осигуряващи по-голям комфорт и бързина при пазаруване. Обектът разполага с каси за самообслужване, които позволяват на клиентите да организират, сканират и платят своите покупки напълно самостоятелно. За удобство на клиентите с коли, магазинът разполага и с паркинг с 32 паркоместа.
За изграждането на обекта, BILLA България е направила инвестиция от над 2 милиона лева. Новият магазин е оборудван с LED осветление, електронни етикети и енергоефективнa хладилна инсталация, които съдействат за намаляване на емисиите на парникови газове и за редуциране на отрицателното въздействие върху околната среда.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар