Translate

четвъртък, 11 май 2023 г.

POCO изненадва феновете на технологиите с най-новите водещи продукти от F-серията на бранда

 

Открийте своята хиперсила с POCO F5 Pro и истинската скорост с POCO F5
 
 
POCO, популярната технологична марка сред младите потребители, представи новата серия
POCO F5  мобилни устройства, специално проектирани за геймърите, феновете на фотографията и любителите на технологиите.
През последните пет години POCO изследва границите на технологиите, за да разбере, развие и предостави това, което феновете очакват. Продължаващото проучване и непрекъснатите усъвършенствания във водещата линия на POCO доведоха до две изключителни нови устройства, предназначени да отворят вратата към свят с нови възможности. Захранван от Snapdragon® 8+ Gen 1, POCO F5 Pro е първото POCO устройство, което разполага с WQHD+ 120Hz AMOLED дисплей  като водещо многофункционално устройство. Междувременно, предоставяйки супер бързо гейминг изживяване, флагманът POCO F5 е първият смартфон, пуснат на световните пазари с процесор Snapdragon® 7+ Gen 2.
„Създадени за потребителите, които искат най-добрата технология, ориентирана към бъдещето, ние създадохме две устройства, които правят игрите по-лесни и дори по-приятни, правейки снимки, създавайки видео съдържание или използвайки множество приложения. Ако игрите са ваш приоритет, POCO F5 е фантастичен избор, докато POCO F5 Pro, особено вариантът 512GB, е идеалният избор за професионалисти."
POCO F5 Pro: Събудете своята хиперсила с хипер-визуалност и хипер-производителност
Като едно от най-добрите устройства за игри или гледане на филми, POCO F5 Pro предоставя невероятни визуални изживявания, които надхвърлят очакванията. Впечатляващият WQHD+ 120Hz AMOLED дисплей разполага с 1400 нита /пикова яркост/ и 68 милиарда реалистични цвята. Той изглежда почти два пъти по-ясен от FHD+ дисплей и разкрива повече детайли от всякога, от дъждовни капки върху цветя до апетитни снимки на храна и дори фините детайли на птиче перо, получените изображения са зашеметяващи. Освен това, собствено разработения супер тъч прави играта по-стабилна и по-точна и в крайна сметка увеличава шансовете за победа.
Оборудван със Snapdragon® 8+ Gen 1, POCO F5 Pro работи при ниска консумация на енергия, като същевременно поддържа висока производителност. Устройството разполага с LiquidCool Technology 2.0 с високоефективна парна камера и интелигентна технология за стабилизиране на рамката FEAS 2.2. Усъвършенстваната технология подобрява производителността чрез ефективно разсейване на топлината, което също спомага за удължаване на живота на батерията и устройството.
POCO F5 Pro също има стабилна, бърза камера, която създава снимки и видеоклипове с хиперчистота. Изображенията са по-красиви от всякога, с висока разделителна способност и P3 цветова гама, която е с 25% по-голяма от sRGB. Освен това, моделът поддържа 8K видео заснемане, докато OIS и EIS осигуряват видео стабилност особено при заснемане на бързи и непредвидими обекти като животни, деца, спортни игри, музикални изпълнения и натоварени събития.
Не на последно място, батерията от 5160 mAh ще захранва телефона през целия ви ден и предлага избор от множество методи за бързо зареждане, което го прави надежден спътник през деня и нощта. Когато имате нужда от почивка, за да се презаредите, с около 30 минути безжичното зарядно устройство от 30W ще зареди телефона ви до 50%, а технологията за турбо зареждане от 67W може да презареди до същото ниво за 15 минути.
POCO F5: Истинската скорост, предоставена от първия на пазара Snapdragon® 7+ Gen 2
Като първия смартфон със Snapdragon® 7+ Gen 2 на световните пазари, POCO F5 е създаден специално за технологичните фенове, които обичат мобилните игри. POCO F5 осигурява стабилна и гладка производителност дори при превключване между множество приложения, от превъртане и сърфиране до видео разговори и гледане на предавания на живо. Резултатът на чисто новия 5G чипсет Antutu е с 31% по-висок от предишното поколение, непобедим резултат дори като се имат предвид някои известни чипсети от 8-ма серия. За да осигури по-добро гейминг изживяване, LiquidCool Technology 2.0 Vapor Chamber с парни канали влиза в действие, абсорбира топлината, генерирана, когато чипсетът става по-горещ, и подобрява разсейването на топлината с 35%.
Устройството предлага на потребителите комфортно визуално изживяване, мултитаскинг сред приложения, дори по време на дълги гейминг сесии или натоварен ден. Освен това, можете да се наслаждавате на любимото си съдържание на 6,67-инчовия 120Hz Flow AMOLED дисплей . Неговото съотношение на екран към тяло от 93,4% създава наистина завладяващо изживяване, независимо дали гледате YouTube, Netflix или друг канал за стрийминг. Той се грижи и за очите ви, благодарение на 1920Hz PWM затъмняване и сертификата от SGS Low Blue Light Ex,.
За да си починете от вълнуващите игри, когато искате да заснемате снимки, POCO F5 предлага 64MP основна камера с множество функции и филтри. Тъй като усъвършенстваната система за обработка на камерата се поддържа от Snapdragon® 7+ Gen 2, скоростта на камерата при настройка и снимане е значително по-бърза. Освен това, заснемането на 4K видео се възползва от OIS и EIS, които намаляват замъгляването, причинено от преместване на телефона, и могат да бъдат заснети любими спомени със семейството, приятелите и домашните любимци. За подобрено потребителско изживяване POCO предлага избор от филмови филтри и рамки, за да зарадва естетиката и предпочитанията на различните потребители за заснемане на невероятни снимки.
С толкова много функции и приложения за използване, отличният живот на батерията е приоритет и за POCO F5, така че потребителите могат да се сбогуват с безпокойството за батерията. Той има супер бързо време за зареждане благодарение на своето 67W турбо зареждане, което връща мощността до 100% в рамките на 50 минути.
Продуктова наличност
POCO F5 Pro ще се предлага в два цвята: Black и White. Ще е наличен в три варианта: 8GB+256GB, 12GB+256GB и 12GB +512GB. 
8GB+256GB: Препоръчителна цена $449 в официалните канали за продажба.
12GB+256GB: Препоръчителна цена $499 в официалните канали за продажба.  
12GB +512GB: Препоръчителна цена $549 в официалните канали за продажба.
POCO F5 ще се предлага в три цвята: White, Blue и Black. Ще е наличен в два варианта: 8GB+256GB и 12GB+256GB.
8GB+256GB: Препоръчителна цена $379 в официалните канали за продажба.  
12GB+256GB: Препоръчителна цена $429 в официалните канали за продажба.  
В България моделите ще бъдат налични от началото на месец юни в официалната партньорска мрежа на бранда.
-------
*Цената и наличността варират в зависимост от пазара и каналите за продажба. Моля, посетете po.co за наличност на продукта и подробна информация за регионалните продажби.

Няма коментари:

Публикуване на коментар