Translate

събота, 13 май 2023 г.

LG в партньорство С Prime Video за новия сериал Citadel, достъпен на LG Smart TV

Разработени с кинематографски технологии от следващо поколение, LG OLED телевизорите са създадени да разкрият скритата история и да хвърлят светлина върху действието в най-новата хитова поредица на Prime Video
 
 
Собствениците на
LG Smart TV вече могат да се забавляват с Citadel, епичния
шпионски трилър-сериал на
Prime Video и Amazon Studios, който се превърна в последната глобална сензация на стрийминг телевизията. Благодарение на самосветещата технология на LG OLED телевизорите, която позволява дълбоко черно и реалистични цветове, зрителите ще се почувстват в центъра на екшън вселената на Citadel, наслаждавайки се на продукцията с предвидените цветове, съотношение и честота на кадрите, благодарение на Automatic Filmmaker Mode.* Телевизорите LG OLED работят и с Dolby Vision® за впечатляваща ултра ярка картина и невероятен завладяващ Dolby Atmos® звук, които допълнително извисяват кинематографското изживяване.
С участието на Ричард Мадън и Приянка Чопра Джонас, Citadel се развива след падането на ключова шпионска организация, докато двама от шпионите й се опитват да разберат какво се е случило. Героите на Ричард Мадън и Приянка Чопра Джонас се впускат в мисия, която ги отвежда из целия сват, докато се борят с връзката си, изградена върху тайни, лъжи и опасна, но неоспорима любов.
Citadel се излъчва ексклузивно за Prime Video, с нов епизод всеки петък. Финалът ще бъде излъчен на 26 май. Сериалът е достъпен в над 240 държави и територии по целия свят.
За да отбележат старта на кинематографския нов телевизионен сериал, Prime Video и LG се обединиха, за да доближат героите и високотехнологичния свят на Citadel до неговите фенове, чрез серия от ексклузивни визуализации в множество канали, включително онлайн, стационарни магазини и дигитални билбордове на Таймс Скуеър в Ню Йорк и Пикадили Съркъс в Лондон.
Това не е първият такъв проект за Prime Video и LG. Той продължава дългосрочните отношения между стрийминг услугата и производителя на смарт телевизори. И двете компании имат общата цел да предоставят най-доброто зрителско изживяване на милионите си клиенти по целия свят, които гледат страхотното съдържание на Prime Video с първокласната технология на LG OLED evo.
От стартирането на първото 4К HDR стрийминг изживяване на телевизори LG OLED през 2015, до активирането на режим Filmmaker Mode на филмите и сериалите в Prime Video през 2021 и въвеждането на селекция персонализирани препоръки на LG home screen, за да могат потребителите да открият най-доброто съдържание на Prime Video през 2022, дългогодишните взаимоотношения на LG с Prime Video продължават да водят до значителни иновации в домашното зрителско изживяване.
„В Prime Video винаги търсим нови начини за иновации, с които да създадем най-доброто зрителско изживяване за потребителите си,“ сподели Андрю Бенет, ръководител на Global Video Partnerships за Prime Video, MGM+ и Amazon Freevee. „Нашите отношения с LG и общите ни задължения към клиентите ни позволява постоянно да вдигаме летвата с нови технологии, които подобряват цялостното потребителско изживяване.“
Това е следствие на целта на LG да подсили маркетинг усилията си, за да предостави по-висока добавена стойност чрез достъпа до уникални изживявания в различни допирни точки. Prime Video е естествен партньор за разширяването на маркетинг отношенията на LG, предвид техния глобален обхват, продължаващи технологични иновации и ангажиращо съдържание. В бъдеще LG планира да представи още вълнуващи колаборации като тази.
„LG активно си сътрудничи със своите партньори като Prime Video, за да предостави на потребителите интересно изживяване на големия екран у дома и отвъд,“ сподели Крис Джо, старши вице-президент на платформения бизнес в LG Electronics Home Entertainment Company. „Щастливи сме да стартираме тази инициатива с Prime Video,
чието глобално партньорство и споделена страст към иновациите, през годините са ни помагали да предоставим най-доброто изживяване за потребителите си, в нашия клас продукти.“
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар