Translate

сряда, 10 май 2023 г.

Васил и Къци напуснаха Hell's Kitchen на крачка от финала

 

Станислав, Виолета и Кристиан са полуфиналистите в Кухнята на Ада
 
 
Васил Кацаров и Къци Вапцаров напуснаха Hell's Kitchen само на крачка от финала на сезон 5. Васил бе сред най–опитните и знаещи участници в състава на професионалните готвачи, а Къци бе един от най-колоритните участници от отбора на златните.
Вечерта започна неубедително за Къци. След колебливо представяне в първото издание на „Hell's Kitchen Poker”, на Къци се наложи да приготви чревца в комбинация с уасаби и соев сос. Този интересен фюжън обаче донесе на звездния отбор поредна загуба от черните куртки и ги изпрати на мастърклас с шеф Петър Михалчев. Въпреки усилията и доброто си представяне по време на мастъркласа и вечерната резервация, Къци не получи последния символичен златен черпак от шеф Виктор Ангелов и напусна състезанието.
След победата над златните в отборното съревнование, по време на вечерната резервация Васил се озова на станция стартери, което доведе до серия от проблеми, грешки и забавяния за него и отбора му. Макар и с трудности, черните куртки успяха да издадат всички поръчки и да изпратят гостите на Hell's Kitchen с усмивка на лице, но неволите на Васил не останаха незабелязани от шеф Ангелов. Поредицата трудности и грешки на станция стартери се превърнаха в основната причина Васил да напусне Hell's Kitchen и да се сбогува с мечтата си за 100 000 лева и титлата „най–добър професионален готвач на България“, завършвайки на почетното четвърто място.
В следващия епизод на Hell's Kitchen за финалистите Виолета, Кристиан и Станислав предстои емоционална среща с най – близките им хора, които ще влязат в предаването със специална мисия – да готвят за тях. В звездния полуфинал черните куртки ще станат едно цяло с отбора на златните, създавайки поредната любопитна комбинация с
взривоопасен характер.
Гледайте новия епизод на „Hell's Kitchen България в понеделник от 20:00ч. по NOVA и големия финал във вторник, 16-и май!  

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар