Translate

сряда, 10 май 2023 г.

Barbiecore е най-новият тренд в модата, грима и грижата за кожата

 

Barbiecore
е най-новата мода в света на красотата. Това е стил, вдъхновен от Барби, който бързо превзема социалните медии и днес видеоклиповете, свързани с тази тенденция, имат близо 340 милиона гледания само в TikTok. За Barbiecore се говори още от миналата година. От тогава насам уникалният, бляскав и искрящо розов стил завладя големи културни събития като наградите „Грами“, фестивала „Коачела“ и червените килими, както и сърцата на знаменитости като Ан Хатауей, Ким Кардашиян и Зендая. Barbiecore, обаче, е не само стил на обличане, той е тенденция в грима, козметиката и грижата за кожата, която се завърна за пролетта на 2023г. с пълна сила.
Трендът стана още по-популярен след излизането на новия трейлър на дългоочаквания филм „Барби“ с Марго Роби в главната роля на Барби и Райън Гослинг като Кен. Barbiecore предизвиква носталгия по 90-те години на миналия век и неоспоримо – по розовия цвят. Зад тенденцията, разбира се, стои емблематичната кукла Барби, която е вдъхновила хиляди марки за красота по света. Нейният равен тен и блестящи клепачи са ефект, който марките се опитват да пресъздадат, предлагайки на феновете на Барби специално разработени колекции и козметични линии.
FOREO, световно известният шведски бранд в областта на козметичните технологии с усет към иновативния дизайн и емблематичния стил, се вписва естествено в тази тенденция със своят стил, вдъхновен от различните нюанси на розовото. Нека да
видим кои са най-актуалните устройства на FOREO в стил Barbiecore!
Стилен, луксозен, емблематичен: FOREO UFO 2 е любим на феновете на FOREO по целия свят. Обичан от знаменитости като Рита Ора и Виктория Бекъм, този малък, но мощен уред хидратира и озарява лицето в рамките на 90 секунди.
Създаден, за да направи нанасянето на маска възможно най-ефективно, UFO 2 помага за проникването на есенциите от маската максимално дълбоко в слоевете на кожата. Тонизираща криотерапия, релаксираща термотерапия, нежни T-Sonic пулсации и пълноспектърна LED светлина – на UFO 2 не му липсва нищо, за да направи лицето ви блестящо... като звезда!
UFO 2 се предлага в емблематичните „Барби“ цветове: фуксия и перлено розово. Препоръчваме ви да го използвате в комбинация с маската „Българска роза“ от FOREO за розова грижа от А до Я.
Друг уред от розовата серия на FOREO е FOREO BEAR, който тонизира и тренира лицевите мускули по лесен и безопасен начин. С помощта на микротокова технология и нежни T-Sonic пулсации BEAR помага за намаляване на двойната брадичка, оформя лицето и предотвратява появата на бръчки. Той ви позволява да се насладите на стягаща процедура ала „фитнес за лице“ без да напускате дома си. А за ефекта на Барби –  препоръчваме ви FOREO BEAR в цвят магента!
Няма как да не запеем „Come on Barbie, let’s go party“, когато го видим!
FOREO BEAR в цвят магента
Всички продукти в стил Barbiecore на FOREO можете да откриете на foreo.com и notino.bg на специални цени.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар