Translate

неделя, 5 март 2023 г.

COOLt по bTV навърши 10 години

 
 
Предаването „COOLt“ отбеляза своя десети рожден ден със специален празничен брой тази събота по bTV. Пилотното издание на първото лайфстайл предаване, реализирано от екипа на bTV Новините, беше излъчено на 2 март 2013г. Така вече десетилетие то посреща най-култовите личности и разказва най-интересните истории от света на шоубизнеса в българския телевизионен ефир.
В юбилейния брой бе направен преглед на това „култово десетилетие” с помощта на първите водещи на „COOLt“. Петя Дикова разказа за своите спомени и емоции при старта на предаването и повече за работата си в него, преди да стане една от водещите в „Тази събота и неделя“, а от Поли Гергушева зрителите научиха кои са нейните любими истории, свързани със звездните ѝ гости, както и труден ли е бил преходът от света на лайфстайла към този на новините.
В студиото Натали Трифонова посрещна Поли Генова, която беше нейният първи гост като водеща на „COOLt“ през 2020г. Наскоро Поли посрещна своя рожден ден в Неапол, но каква е била причината за нейното пътуване до италианското градче, зрителите разбраха веднага след обедната емисия на bTV Новините.
Певицата Михаела Маринова отправи интересно предизвикателство към Натали и двете заедно изпълниха една от най-харесваните песни от последния албум на Михаела на живо в студиото.
Много други популярни личности също поздравиха любимото си предаване за неговия празник чрез специални видео послания.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар