Translate

петък, 10 март 2023 г.

Как да поканим Оскари 2023 у дома за изключително потребителско изживяване с LG OLED TV

 
 
Наградите „Оскар“ ще се проведат на 12 март 2023, а залозите за печелившите имена вече текат активно. Всеки има своя фаворит, дали в лицето на филм, сценарист или актьор, а обикновено изборите на Аудиторията не оставят киноманите безразлични.
За звездната нощ LG предлага изключително потребителско изживяване, оценявайки колко важни са качеството на картината, на звука и комфорта, който умните приложения носят. Компанията, пионер на пазара за OLED телевизори, продължава да подобрява продуктите си, работейки в посока за повишаване на удобството на потребителите, за да направи живота им възможно най-добър. И макар това да е важно за всеки момент от ежедневието, най-голяма е оценката при по-специалните вечери, като наградите „Оскар“, когато потребителите искат да са сигурни, че ще се насладят на съдържанието максимално, без да изпускат нито един детайл.
Напълно перфектен за звездната вечер е 4K смарт телевизорът LG OLED evo C2, който може да се похвали с незабележима рамка за максимално изчистени и стилистично издържани интериорни решения, но и AI процесор α9 от 5-то поколение, който се грижи за изумителното качество на картината – гаранция за потребителите, че ще се насладят на наградите сякаш самите те са на червения килим. Телевизорът работи и с Brightness Booster, който усилва яркостта за до 20% по-ярка картина. Това
прави телевизорът подходящ за всякакви пространства и разположение в дома, тъй като визуалните елементи са по-ясно очертани с превъзходна светлинна ефективност. По-любопитните погледи със сигурност ще оценят това качество веднага щом актьорите стъпят на червения килим и камерите сложат фокус върху тоалетите, бижутата и грима им. Нещо повече, без подсветка, която да замъглява тяхното въздействие, самоосветяващите се пиксели постигат най-дълбоките тъмни тонове за ясен контраст при всяка светлина. Визуалните елементи са по-отчетливи, така че да видите и най-дребните детайли, а това със сигурност ще е предимство в последващите дискусии за най-вълнуващата вечер в Холивуд.
За да вървят звук и картина максимално ръка за ръка, LG предлагат иновативното саундбар решение LG SC9S. То идва с ексклузивна скоба за монтаж за LG OLED evo C2 телевизорите1 за перфектен хармоничен звук с него. Постигането на тази синергия между телевизора и саундбара, извежда забавлението на потребителите на съвсем ново ниво, което си заслужава да бъде изживяно с лекота. Пълният синхрон е възможен, благодарение на технологията на LG, която използва едновременно звука на телевизора и звука саундбара за фокус върху всеки детайл. С мисъл за максимално удобство при управлението, контролът върху саундбара и телевизора може да се извърша само с едно дистанционно управление. А ексклузивната скоба за монтаж позволява поставянето на саундбара в правилна позиция, така че да чувате  най-добрия звук. Дали поставен на стойка, или монтиран на стена, саундбара създава оптимален звук на фона на изключително елегантен дизайн – точно както при LG OLED evo C2. Свързването без кабели или разсейване от звука се дължи на функцията LG WOWCAST, която свързва безжично саундбара и телевизора на LG2, за да достави висококачествен звук по по-удобен начин. А за високото качество на звука се грижи комбинацията, която LG прави, с Dolby Atmos, DTS:X и IMAX Enhanced, които заедно изпълват всекидневната със звук, сякаш сте на място на събитието.
Комбинацията от
LG OLED evo C2 и LG Саундбар SC92 със сигурност ще направи вечерта на „Оскарите“ у дома много по-добра и вълнуваща, но определено си заслужава да се обърнете към нея и в последващите вечери – когато вълнението от наградите е отминало и е време да се насладите на печелившите и номинираните продукции /ако все още не сте/, от уюта на хола си.
-----
1.       С изключение на LG C телевизорите в размер 42 инча.
2.       Съвместимостта на саундбара и телевизора на LG варира според модела.
 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар