Translate

петък, 10 март 2023 г.

Треска за Оскари – Една легенда на 95“ с ексклузивни срещи тази неделя по NOVA

След края на специалното студио ще бъдат излъчени престижните награди „Оскар“ на живо по KINO NOVA
 
 
НаградитеОскар“ и NOVA отново са заедно. За първи път пред камерата на
българска телевизия ще застанат едни от най-големите имена в Холивуд, които тази година са номинирани в основните категории – Том Круз, Стивън Спилбърг, Кейт Бланшет, Анджела Басет, Остин Бътлър и Колин Фарел.
В специалното студио „Треска за Оскари – Една легенда на 95“ с водещ Мариян Станков – Мон Дьо ще влязат едни от най-красивите жени в България – Олга Модева и Александра Богданска. Четирите талантливи български музикантки от квартет „Destiny“ ще изпълняват на живо някои от най-емблематичните филмови произведения. Водещият Мариян Станков – Мон Дьо ще даде началото на това първо по рода си като мащаб и визия шоу, посветено на най-значимото кино събитие в света, веднага след края на „Като две капки вода“.
"Всяка година по това време хората ме питат какъв е смисълът от Оскарите? И всяка година се улавям, че имам различен отговор. Те са културен барометър, начин да насочим вниманието към филми, които са се изгубили във вихъра на мега блокбъстърите. Те са смешни, изненадващи. Понякога са една голяма и гореща бъркотия. Те са история на киното, покрита със злато, пот и сълзи. В тях има всичко: расови и секс скандали, измами, странни победители, много пренебрегнати, а понякога и шамари, като миналата година. За своя почти век Оскарите са преживели всичко. И тази година отново ври и кипи в Града на ангелите. Достатъчно основателен повод да видите на едно място едни от най-красивите, талантливи и богати хора на планетата" – коментира журналистът Мариян Станков – Мон Дьо.
Специалният пратеник на NOVA в Лос Анджелис – Станислава Айви ще бъде в „Долби Тиътър“ за престижните награди. Тя ще отведе зрителите на най-интересните места в Лос Анджелис и ще разкрие любопитни факти за подготовката на звездната нощ.
„Вълнувам се, че тази година ще стъпя на червения килим на наградите "Оскар" и то буквално три седмици след като бях на този на наградите БАФТА. С гордост мога да кажа, че подготвяме наистина страхотно предаване, пълно с ексклузивни срещи с част от основните действащи лица на сезона на наградите. Лос Анджелис е мястото за сбъдване на много големи мечти и аз ще се опитам да разходя зрителите именно по такива места. Ще се срещнем с хора, които ни докосват до тази магия. Нямам търпение да ги видите!”, споделя специалният пратеник на NOVA в САЩ Станислава Айви. 
Гости в „Треска за Оскари – Една легенда на 95“ ще бъдат дубльорът на Брад Пит в "Троя" и продуцент, чиито филм е номиниран за „Оскар“ за най-оригинална музика Тодор Лазаров – Джуджи, както и вътрешният човек в Холивуд – журналистът Ирина Асиова – Диамант. С коментар ще се присъединят още актьорите Райна Караянева, Асен Блатечки, Владимир Зомбори и Борислав Захариев, журналистът Драго Симеонов и синът му Павел, кинокритикът Зузи Аспарухова и дизайнерът Соня Атанасова.
Специалното студио на NOVA „Треска за Оскари – Една легенда на 95“ ще продължи до 03:00 ч., когато започва и церемонията по връчването на 95-ите награди „Оскар“. Тя може да бъде гледана на живо по филмовия канал KINO NOVA.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар