Translate

петък, 24 февруари 2023 г.

Xiaomi подарява на своите клиенти мартеници с кауза

Компанията подкрепи Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ със закупуването на мартеници
 
 
Седмица преди 1-ви март екипът на
Xiaomi в България подкрепи Сдружението „Деца с онкохематологични заболявания“ със закупуването на ръчно изработени мартеници. Те са създадени изцяло от децата и родителите във Възстановителния център „Св. Стилиян“ край село Опицвет, община Костинброд.
Мартениците ще бъдат раздавани като подарък за всички потребители, закупили продукт на Xiaomi от магазините на „Технополис“ в цялата страна, както от оторизирания магазин на бранда в София, Paradise Center, ниво 0. Кампанията е активна в периода от 25-ти февруари до 2-ри март или до изчерпване на количествата.
„Радваме се, че отново имахме възможността да подкрепим Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ със закупуването на специално изработените за нас мартеници. Вярваме, че занапред все повече хора ще се включат в каузите на Сдружението и ще помогнат на децата и техните родители“, споделя Николай Нанков, Country Manager на Xiaomi за България.
По-рано този месец Xiaomi подкрепи Сдружението „Деца с онкохематологични заболявания“ като дари общо 178 смарт продукта, които са част от богатото портфолио на бранда, включващо смартфони и AIoT продукти. Сред тях са смартфони, таблети, прахосмукачки, електрически четки за зъби, пречистватели и овлaжнители за въздух, електрически кани за вода, нощни лампи, тонколони, фото принтер, безжични компютърни мишки, раници и други.
Повече за Сдружението и информация как може да ги подкрепите ще намерите на този линк - https://www.decaohz.org/bg/ 
 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар