Translate

вторник, 21 февруари 2023 г.

Тв стената е ключов елемент при интериорния дизайн

Ако сърцето на интериорния дизайн е зоната с мекия кът, то дизайнът на ТВ стената е неговият хоризонт
 
 
Домът безспорно е изключително ценен за всички ни, особено в последните години,
когато ни се налага да прекарваме все повече време в него. Затова и не е изненадващо, че хората започнаха да се ориентират към услугите на интериорния дизайн, за да постигнат естетически и практични решения за дома си.
Интериорните дизайнери споделят, че телевизорът и други високо технологични устройства за интерактивно забавление и домашно кино са основните компоненти, които диктуват цялостния изглед на дневната - най-важната стая в един дом. Смята се, че добър резултат в интериора на хола, всъщност е резултат от добре балансирания дизайн на телевизионния кът и постигането на синхрон спрямо зоната с меката мебел.
Това, което извежда работата на интериорните дизайнери на следващо ниво, са съвременните модели телевизори и аудио решения. LG e компания пионер в революционните дизайни, които са с фокус не само върху доставяне на възможно най-доброто екранно изживяване, но и с внимание върху детайла и естетиката за един по-изящен и модерен вид на интериорното пространство. Прилепващ плътно до стената, разработен с изключително тънка рамка, почти невидима, телевизорите от компанията не са обикновената черна техника. Най-впечатляващото е, че едно от основните им предимства е арт функцията, чрез която телевизорите се превръщат в картина на стената – по този начин потребителите могат да се насладят на избрано от тях производение на изкуството, което да разнообрази интериора, да се слее с обзавеждането и да превърне дома в едно по-живописно място.
Изтънчeният и изключително тънък дизaйн нa LG G2 линиятa например пoзвoлявa нa пoтpeбитeля дa пoзициoниpa тeлeвизopa плътнo дo cтeнaтa с цел пo-дoбpa пpocтpaнcтвeнa интeгpaция. LG ОLЕD evo гaмaтa има paзмepи, които биха се вписали с лекота в проекта на всеки дизайнер. B дoпълнeниe ĸъм 83-инчoвия мoдeл, G2 cepиятa пpeдлaгa и 77-, 65- и 55-инчoви вapиaнти, ĸoeтo нa пpaĸтиĸa oзнaчaвa, чe вceĸи пoтpeбитeл мoжe дa избepe пoдxoдящ тeлeвизop cпpямo ĸoнĸpeтнoтo пpocтpaнcтвo, c ĸoeтo paзпoлaгa. 
В допълнение на уникалния дизайн, LG успяват да развият качеството на картината до най-високо ниво при последните си модели. Πaнeлитe разполагат със 100-пpoцeнтoвa пpeцизнocт и 100-пpoцeнтoв цвeтoви обем. Моделите пpeдocтaвят изключително тoчнo възпpoизвeждaнe нa цвeтoвeтe и мoгaт дa изoбpaзят вceĸи тoн и нюaнc нa произведението, което гледат, нeзaвиcимo oт яpĸocттa или тъмнинaтa нa картината нa eĸpaнa.
 
В допълнение към изобразителното изкуство, потребителите могат да допълнят домашната атмосфера с музикалното такова. За завладяващо аудио изживяване, саундбар решенията на LG се свързват лесно и удобно с LG смарт телевизора на потребителя. Със своя дизайн идеално се вписват в ТВ къта и кореспондират на цялостното интериорно решение. Освен дизайна, иновативната AI технология дава възможност на саундбара да анализира любимото съдържание на потребителя и да предостави по-чист и по-добър звук.

Телевизорите и саундбарите на LG са един от най-мощните посредници на съвременното изобразително и музикално изкуство, както и перфектният завършващ елемент за интериорния дизайн, благодарение на своята уникална визия и първокласна естетика, които ги отличават от конвенционалните. 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар