Translate

петък, 24 февруари 2023 г.

Звездите от сериала на БНТ "Войната на буквите" Даниел Върбанов и Александра Лашкова в шоуто "Събота вечер с БНТ"

Младите актьори ще разкрият на водещия Орлин Павлов „имат ли си гаджета, или вече са си гаджета“


Тази събота, 25 февруари, от 21:00 ч. в шоуто „Събота вечер с БНТ“ с водещ Орлин Павлов ще гостуват звездите от сериала на обществената телевизия „Войната на буквите“ – Даниел Върбанов и Александра Лашкова.
Младите актьори, които зрителите познават с ролите им на княз Баян и Макрена в историческата драма по едноименния роман на писателката Людмила Филипова, ще споделят любопитни детайли от снимачната площадка на „Войната на буквите“ – за предизвикателствата, бойните сцени, конната езда и възможността да си партнират с доказани имена от театъра и киното като Теодора Духовникова, Захари Бахаров и Деян Донков.
Специално за шоуто „Събота вечер с БНТ“ Даниел Върбанов и Александра Лашкова, които са все още студенти по актьорско майсторство в НАТФИЗ, ще повдигнат завесата над личния си живот и ще разкрият какви са извън сцената, както и… „имат ли си гаджета, или вече са си гаджета“. А каква ще бъде съдбата на героите им княз Баян и Макрена в сериала „Войната на буквите“ – зрителите могат да проследят историята всяка неделя от 21:00 ч. по БНТ 1.
На 25 февруари от 21:00 ч. в студиото на „Събота вечер с БНТ“ Орлин Павлов ще посрещне също актьора и ТВ водещ Александър Кадиев, а музикалното изпълнение на финала на шоуто е запазено за основоположника на реге културата у нас – SEN I, който се завръща на сцената след няколкогодишно затишие с нов албум и късометражен филм.
Гледайте сериала „Войната на буквите“ всяка неделя от 21:00 ч. по БНТ 1, както и в YouTube канала на Българската национална телевизия ТУК

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар