Translate

вторник, 19 юли 2022 г.

ACCOR официално откри своя първи смарт хотел на балканите – The Emporium Plovdiv - MGallery

Първият хотел на бранда в Пловдив ще изненада гостите си с изключителен интериорен дизайн

 

 

Accor, водещата световна група за хотелиерство, откри официално първия си смарт хотел на Балканите – The Emporium Plovdiv - MGallery. Първокласният бутиков хотел, разположен в сърцето на град Пловдив, предлага уникално 5-звездно изживяване, благодарение на изключителен дизайн, единствен по рода си шампанско & коктейл бар и „умни“ стаи с иновативни функции. Стаите дават възможност на гостите да създадат индивидуални сценарии спрямо настроението си: в техни ръце е контролът над светлината, безконтактното управление на завесите, контролът над аудио-визуалните функции, както и на цялостната атмосфера.

На откриването на хотела присъстваха официални представители на Accor и местни и международни журналисти, които имаха шанса да станат свидетели на тази важна крачка напред, както за марката, така и за българската хотелиерска индустрия. Присъстващите имаха възможността да направят обиколка на хотела и да се насладят на луксозната обстановка, включваща модерен интериор, първокласна кухня и обслужване и да вдигнат наздравица за успешното начало на едно още по-успешно начинание в единствения по рода си шампанско & коктейл бар на хотела.

За да представят идентичността на MGallery, на събитието присъстваха Сабина Бартизел, старши вицепрезидент на операциите за Accor за Източна Европа, и Франк Реул, ръководител на отдела за развитие на Accor за Източна Европа и Балканите, които лично разказаха интересна информация за великолепния проект. На откриването присъстваха също Олга и Ирина Сундокови, основатели на Sundukovy Sisters S+S – дизайнерите, които стоят зад уникалната интериорна концепция на хотела. Sundukovy Sisters S+S, едно от най-бързо развиващите се и креативни архитектурни студиа в хотелиерската индустрия и носител на титлата „Дизайнери на годината 2018“, присъдена от The Gold Key Awards в Ню Йорк, успяха да модернизират оригиналния характер на сградата и същевременно да отдаде почит на местното културно наследство. Ключов детайл за отразяването на славната българска история в емблематичния дизайн на The Emporium Plovdiv - MGallery включва блестящи златни панели, налични навсякъде в хотелския интериор.

„Да видя как този грандиозен проект се превръща в реалност е истинско удоволствие за мен! Успяхме да съберем новаторство и история в едно, създавайки уникална концепция, зареждаща гостите с истински пловдивски дух. Да си партнирам с Accor в това начинание е чест и очаквам с нетърпение бъдещето, тъй като най-доброто тепърва предстои!“, сподели г-н Бойко Качулев, собственик на The Emporium Plovdiv - MGallery.

5-звездният хотел разполага с 61 индивидуално проектирани стаи, както и с 12 забележителни апартамента, предлагащи изключително разнообразие от удобства, за да получат гостите едно наистина луксозно изживяване. Централно разположен, хотел Emporium Plovdiv - MGallery е на пешеходно разстояние от основните археологически съкровища на Пловдив: Римския форум, Римския стадион, както и обектите от списъка за световното наследство на ЮНЕСКО – Епископската базилика на Филипопол и Стария град. Най-добрите възможности за пазаруване и развлечения в сърцето на Пловдив също са само на крачка разстояние.

Международните пътешественици и местните гости на хотела ще могат да се насладят и на уединени зони за релакс и фитнес, модерен ресторант и автентичен парфюмен аромат, създаден специално по поръчка на MGallery, вдъхновен от дестинацията и разработен от ексклузивната френска компания Shams Conseils Paris.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар