Translate

понеделник, 6 юни 2022 г.

24Kitchen - Любовта към готвенето с Мери Бери, сезон 1

Премиера: 8 юни 2022 г. от 13:00 ч.

Излъчване: Всяка сряда от 13:00 ч.

 

 

Не е тайна, че Мери Бери обича да готви повече от всичко друго. Тя помага на Великобритания да
приготвя вкусни ястия повече от шест десетилетия. Сега Мери ще посети някои от най-отдадените готвачи в страната. В „Любовта към готвенето с Мери Бери
водещата ще сподели радостта от британската страст към храната – от отглеждането и готвенето ѝ до споделянето ѝ. В шест възхитителни епизода Мери ще се срещне с най-страстните готвачи и производители във Великобритания, ще сподели техните вдъхновяващи истории и ще опита вкусните им ястия и продукти. Така тя ще разкрие силата на храната да ни носи радост, да променя живота, да оформя бъдещето и да преобразява съдбата.

Всеки, когото Мери срещне, ще има завладяваща история и прекрасни ястия и продукти, които да сподели. И между тези разкази Мери ще ни покаже собствените си брилянтни рецепти, които наистина обича да приготвя. Вдъхновена от човешки истории и  удивителната колективна страст към храната, поредицата „Любовта към готвенето с Мери Бери ще насърчи зрителите да обичат храната така, както Мери я обича, и да следват своите кулинарни мечи, колкото и амбициозни или скромни да са те.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар