Translate

сряда, 11 август 2021 г.

Суперкупата на Европа – само по bTV Action

На 11 август екшън каналът на bTV Media Group ще поднесе истински спектакъл за любителите на футбола от най-висок клас

 

 

Мачът за Суперкупата на Европа между „Челси“ и „Виляреал“ ще бъде излъчен пряко от 22 часа на 11
август в ефира на bTV Action, по
bTV Radio и онлайн на Voyo.bg.

Екшън каналът на bTV Media Group обещава един истински спектакъл за любителите на футбола от най-висок клас. Студиото с водещ Валери Генов и гости – бившите футболни национали Георги Йорданов – Ламята и  Владимир Манчев започва в 21:30 ч. Сред основните теми на разговор и анализ ще бъдат  всички най-интересните събитията около двубоя и двата тима – играчи и стартови състави, както и на пътя им до престижния финал. Коментарът на събитията на терена по време на срещата ще бъде да Явор Кръстев.

Двубоят за Суперкупата на Европа ще се проведе на стадион "Уиндзор парк" в столицата на Северна Ирландия - Белфаст. Срещата между носителя на трофея от Шампионска лига – „Челси“ и този от Лига Европа – „Виляреал“ е първа и за двата отбора. За англичаните това ще е деветият испански съперник, срещу който се изправят в клубно състезание на UEFA. До този момент „Виляреал“ се е изправял седем пъти срещу тимове от Острова.

Предизвикателствата пред двата тима са огромни. „Челси“ е участвал в 4 двубоя за Суперкупата на Европа, в които е записал само една победа в далечната 1998г. За „Виляреал“ това е първо участие в сблъсък за този трофей. Испанците са 38-ият отбор, който ще вземе участие в него и първите „новодошли“ от 2010г. насам.

Ще успее ли „Виляреал“ да донесе 16-та победа за испански отбор в Суперкупата на Европа или „Челси“ ще прекъсне поредицата от загуби на английски тимове срещу чуждестранни съперници, ще стане ясно на 11 август по bTV Action, bTV Radio и voyo.bg.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар