Translate

сряда, 11 август 2021 г.

Шестата седмица на „Великият понеделник“ с взривоопасен трилър и фантастично приключение

Изберете своя фаворит на сайта на https://greatmonday.bg

 

 


Отряд обирджии
Шестата седмица на кампанията Великият понеделник“ ще бъде изпълнена със спиращи дъха екшън приключения. В битка за любовта на киноманите влизат екшън-трилърът „Отряд обирджии“ и екшън-комедията „Пиксели“. Лентата, събрала повече зрителски гласове на специалния сайт https://greatmonday.bg, ще бъде излъчена следващия понеделник /16 август/ от 21:00 ч. по KINO NOVA.

В първото предложение в шестата седмица на „Великият понеделник“ – „Отряд обирджии“, екип от морски тюлени се отправя на рискова мисия в неизвестното. Войниците ще трябва да намерят съкровище под водите на босненско езеро, откраднато от нацистите по време на Втората световна война. Освен че са на вражеска територия и животът им е застрашен, ситуацията става още по-критична, когато някои от членовете на екипа са изкушени от идеята да вземат съкровището за себе си.

Филмовите фенове могат да дадат своя глас и за екшън-комедията „Пиксели“. Когато извънземните виждат видеоклипове с класически аркадни игри, те погрешно ги възприемат като обявяване на война. Те са твърдо решени да атакуват Земята, като използват игрите за модел за различните си нападения. Президентът Уил Купър /Кевин Джеймс/ е принуден да потърси най-добрия си приятел от детството – бившият шампион по видео игри и настоящ монтажист на системи за домашно кино Сам Бренър /Адам Сандлър/. Той ще трябва да оглави екип от геймъри от старата школа, обединени от мисията да победят извънземните и да спасят планетата.

Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/ или чрез Facebook страницата на KINO NOVA. Лентата, събрала най-много гласове, ще бъде излъчена в понеделник /16 август/ от 21:00 ч. по KINO NOVA. По традиция гласуващите зрители в кампанията „Великият понеделник“ имат шанс да спечелят брандирани тениски всяка седмица, а в края на кампанията трима от всички гласували ще получат една от големите специални награди –

про

Пиксели
есионална машина за пуканки, с която домът се превръща в истински киносалон.

Не пропускайте най-интересното от „Великият понеделник“ по KINO NOVA. Повече информация за кампанията следете и във Facebook страницата на филмовия канал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар