Translate

събота, 24 април 2021 г.

Орлин Павлов се превъплъщава в сър Елтън Джон и още нови заглавия в Storytel

 

 

Послучай Световният ден на книгата и авторското право, Storytel подарява на любителите на аудиокнигите още един незабравим глас, разказващ велики истории. Певецът Орлин Павлов официално става част от семейството на Storytel и започва работа по записа на автобиографията на сър Елтън Джон. Новината за новото аудиоамплоа на Орлин Павлов излиза точно на рождения му ден.

По-рано през април по рафтовете на аудио библиотеката на Storytel се настаниха  още нови интригуващи заглавия. Автобиографията на единствената и неповторима Невена Коканова, написана и разказана от Георги Тошев; един от бестселърите на ХХI век – „Сянката на вятъра“; единствената книга на шеф Иван Манчев – „Мечти и кошмари“ и „Клуб 5 сутринта“ на световно признатия Робин Шарма са само част от над 200 000 интересни заглавия в Storytel.

---------------

Невена Коканова. Коя съм аз – Георги Тошев

Има образи и артисти, които винаги остават в сърцата на публиката. Такава е и Невена Коканова.
Талантът на актрисата е неоспорим и вечен, а житейският й път дооформя неговото съвършенство. Георги Тошев ни превежда през сандъка с чудеса и разговорите на немски с бабата на малката Невена, дебютът ѝ в киното с филма „Две победи“, приятелствата, легионът от почитатели, драмата „Тютюн“ и всички предизвикателства в живота на актрисата. Коя е Невена Коканова може да чуете в Storytel.


Клуб „5 сутринта“ – Робин Шарма

Робин Шарма е един от най-четените автори на нашето съвремие. Самият той е световно признат хуманист и един от най-добрите консултанти по лидерство и личностно развитие. „Клуб „5 сутринта“ е мотивиращ наръчник, основан на революционен утринен режим, който засилва продуктивността до максимална степен и балансира останалите аспекти на ежедневието ни. Димитър Кръстев чете „Клуб „5 сутринта“ в Storytel за всички, които имат желание за промяна и търсят път към самоусъвършенстване.

 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар