Translate

четвъртък, 22 април 2021 г.

Нера Павлович открива своя брат в „Отдел Издирване“

Весела Бабинова и Люси Иларионов влизат в криминалната поредица този петък

 

 

Издирването на снайпериста Ивица Божич /Кире Гьоревски/ ще отведе Нера Павлович /Ива Михалич/ до шокиращи открития за миналото ѝ в новия епизод на „Отдел Издирване“ този петък по NOVA. Агентът на Европол ще се присъедини към отдела на Камен Петков /Юлиан Вергов/, за да съдейства за разследването. Това, което не подозира е, че ще се натъкне на съдбоносна новина, която ще промени хода на събитията. А именно – къде се намира брат ѝ Марко, когото преди много години е загубила?   

Камен Петков официално е оневинен и получава възможността да насочи цялото си внимание към самоличността на Портиера. Търсенето на престъпника ще заведе главния инспектор до другия човек, който някога е стигал близо до истината за случаите от миналото – журналистът Калин Славов /Люси Иларионов/. За да стигне до него обаче, Камен ще се наложи да използва помощта на своя приятел Радо Йорданов /Иван Бърнев/ и управителя на частен център за психично здраве Мария Фотева, в чиято роля зрителите ще видят актрисата Весела Бабинова.

Междувременно бунтът на дъщерята на новия съпруг на Ралица Петкова /Ана Пападопулу/ ще я постави в много опасна ситуация. Притесненият баща Петър /Роберт Янакиев/ ще се обърне за помощ към жена си, за да я открият по-скоро. Със случая се заема Магдалена /Елена Телбис/, която ще се натъкне на нещо далеч по-опасно от просто избягал от вкъщи непокорен тийнейджър. Какво е то и ще може ли инспектор Парушева да спаси момичето?

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар