Translate

понеделник, 19 април 2021 г.

Красивата „фермерка“ Даяна в новото видео на 2G&Madman

Даяна Ханджийска и нейният приятел са главни герои в песента ЕКРАНИ. Португалски рапър пропява на български в клипа заснет в Лондон и София

 

 

Изненадващо амплоа показаха хит мейкърите 2G&Madman в новата си песен „Екрани“. Феновете им са свикнали да ги виждат във вариант, от който тестостеронът избухва, но новият им проект е посветен на романтика от най-чист вид и усещане за сърце със стрела.

„Екрани“ разказва историята на любовна двойка, показана великолепно от страхотната  Даяна Ханджийска и нейният реален приятел в живота. След главната роля в сериала „Скъпи наследници“, Даяна нашумя и със скандалното си участие във „Фермата“, където затвърди имиджа си на фатална жена. В музикалния клип на 2G&Madman обаче, тя е като укротена лъвица, влюбена в перфектния мъж, а страстните сцени по между им са толкова откровени, че въпросът дали Даяна е с гаджето си отпреди „Фермата“ намира категоричен отговор.

YouTube

Link

Видеото към „Екрани“ е заснето в София /в частта с Даяна и нейният приятел/ и в Лондон, където се снимат Светослав- 2G и Марио- Madman. Към лондонската част се добавя и друго интригуващо име- това на португалския рапър Don Jaga /Дон Джага/, който се включва като на шега в проекта, но толкова му харесва, че пропява на български. Don, който живее в Англия се запознава с 2G&Madman покрай общия им фитнес инструктор. Освен спорта момчетата бързо разбират, че са обединени и от музиката и това дали да работят заедно в тази посока вече не е въпрос. Don рапира на португалски и на английски, но текстът на „Екрани“ бързо  влиза в устата му и се получава, че е първият португалец, пеещ на чист български език.  

„Екрани“ вече може да гледате в канала the bulgarians official и да видите в авторитетните, музикални медии.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар