Translate

четвъртък, 15 април 2021 г.

Settle дава възможност за международни плащания и обмяна на валута, благодарение на партньорството си с Currencycloud

 

 

Европейският пионер в мобилните разплащания, Settle Group /опериращ на 22 пазара в Европа/ си партнира с Currencycloud - водещ доставчик на услугата за B2B трансгранични плащания и обмяна на валута за потребители и бизнес клиенти в цяла Европа.

Партньорството позволява на Settle да разшири платежната си мрежа. Това дава възможност на потребителите да извършват разплащания към пазари, където Settle няма партньорство с местна банка. Тази връзка допринесе и за неотдавнашния старт на Settle в България - 22-ия пазар, на който Settle Group пусна платежната си услуга.

По традиция, Settle изгражда собствена технология и продукти и за първи път си сътрудничи с трета страна, за да предостави нови възможности на своите клиенти. Интеграцията отне по-малко от две седмици, благодарение на високата технология и компетентността на двете страни. Крайният резултат предоставя гъвкавост и повече възможности, както за потребителите на Settle, така и за бизнес представителите на всички 22 пазара в ЕС, които съвсем скоро ще могат да плащат и получават разплащания, да управляват парите си и да развиват бизнеса си във всяка една валута, с местни разплащания.

„Партньорството ни с Currencycloud е нещо ново за нас. Виждаме, че Currencycloud е дългогодишен финтех стартъп, какъвто сме и ние. Също така, предоставя устойчива технология и възможности, които ни помагат да увеличим бизнеса и способностите си да следваме нашата идея за създаване на услуга, която безпроблемно се слива с вече утвърдените услуги на компанията. След като в продължение на десетилетие, стояхме рамо до рамо по време на конференциите за финансови услуги, сега е удоволствие да работим заедно с компания като Currencycloud“, сподели главният изпълнителен директор на Settle Group, Даниел Дьодерлайн.

„Нашата цел в Currencycloud е да преосмислим паричния поток, за да създадем по-добро бъдеще за всички ни. Партньорството ни със Settle прави точно това, както за бизнеса, така и за потребителите и нямаме търпение това партньорство да се разрасне“, сподели Стийв Лемън, вицепрезидент по стратегически партньорства и Съосновател на Currencycloud.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар