Translate

петък, 16 април 2021 г.

Тест за бременност предизвиква бъркотия в “All Inclusive”

 

 

Истинска бъркотия настъпва по време на почивката на приятелските семейства в „All Inclusive” тази
седмица по
NOVA. След щурия купон за рождения ден на Христо в президентския апартамент, мистериозно се появява положителен тест за бременност, който предизвиква смесени емоции у двойките. Шокиращото откритие попада първо в ръцете на мъжете, които са напълно озадачени. Започва комично издирване на притежателката на теста. Дали Пламен /Любен Кънев/ и Елена /София Маринкова/ имат шанс да станат родители за трети път? Или по-скоро предстои Христо /Ненчо Балабанов/ и Марияна /Елена Атанасова/ да се сдобият с нова рожба, а може би пък дори да станат баба и дядо? Мистерията е пълна.

Едно е сигурно – след пристигането им в България за празниците, отношенията между Надя /Йоанна Начева/ и Мартин /Алекс Иванов/, изглеждат по-скоро хладни и дистанцирани. Но именно те са едни от заподозрените притежатели на положителния тест. На какво се дължи очевидното напрежение помежду им и дали ще успеят да го превъзмогнат?

Разточителните планове на Евдокия /Нели Монеджикова/ за луксозна сватба са заплашени от провал, но Явор /Юлиян Малинов/ веднага се притичва на помощ, предлагайки услугите на свой познат – опитен сватбен агент, който може да организира мечтания ден по безупречен начин. Стресираната булка прегръща идеята и трескаво подготвя всички малки детайли. Но дали нейното семейство ще я подкрепи за учудващо екстравагантните й желания, предвид, че са причина за продажбата на семейния им дом?

Плановете на Парушев /Петър Калчев/ за среща с хубавата Калина /Рада Кайрякова/ са помрачени от неприятна заплаха. Бащата на бременната му бивша изгора Мара отново го издирва, защото е убеден, че Йордан се опитва да избяга от отговорност, докато тя носи детето му. Сърдитият татко /Ивайло Калоянчев/ е непреклонен – думата си е дума и двамата трябва да се оженят. Парушев е силно притеснен и пробва да спаси своята среща с певицата по изненадващ начин. Какъв обрат ще настъпи в комичната ситуация, зрителите ще разберат тази вечер, от 21:00 ч., по NOVA.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар