Translate

понеделник, 12 април 2021 г.

Гала премиерата на „Голата истина за група „Жигули“ на Киномания, на 13 април в зала 1 на НДК

Ограничен брой зрители ще имат уникалния шанс да гледат дългоочакваната комедия в компанията на актьорите и екипа

 

 

Най-новият филм на Виктор Божинов „Голата истина за група „Жигули“ тръгва с предпремиерни
прожекциив кината от 16 април. Само три дни преди това, на 13 април, в зала 1 на НДК ще се проведе и Гала премиерата. По червения килим се очаква да минат актьорите на лентата Михаил Билалов /Фори/, Филип Аврамов /Васо/, Димитър Рачков /Киша/, Герасим Георгиев -Геро /Пухи/, Лилия Маравиля /Дарин Дардо/, Ирини Жамбонас /Соня/, Август Попов /БобиЧаев/, Параскева Джукелова /Марина/, Илияна Лазарова /Анна/, Климентина Фърцова /Лиза/, Мая Бежанска, Николай Урумова и др., както и екипа създал филма.

В продажба са и ограничено количество билети за Гала премиерата. Всеки който желае да гледа филма в компанията на актьорите и екипа може да го направи като закупи своя билет от касите на НДКили от сайта https://www.tickets.ndk.bg „За нас срещата със зрителите е най-важният момент от работата ни. Радваме се, че въпреки пандемията, ще можем да споделим това преживяване. Всеки желаещ може да закупи своя билет и да гледа с нас.“, споделя Виктор Божинов, режисьор.

Галапремиерата на „Голата истина за група Жигули“ е част от Киномания и ще се проведе съобразно всички епидемиологични мерки. Филмът се разпространява от BTV Studios.

Продуцент на „Голата истина за група „Жигули“ е Кръстьо Ламбев /Concept Studio/. Сценарият е на Ваня Николова /„Под прикритие“, „Връзки“/ и Нели Димитрова /Love.net „Домашен арест“, „Връзки“,  „Възвишение“/, а оператор на филма е Антон Бакарски /„Под прикритие“, „Възвишение“/.

Мая Бежанска, Николай Урумова

Следете социалните мрежи на „Голата истина за група „Жигули“ тук:

Facebook - https://www.facebook.com/Jiguli.Movie

Instagram - https://www.instagram.com/golata.istina.za.grupa.jiguli

Няма коментари:

Публикуване на коментар