Translate

понеделник, 15 февруари 2021 г.

24Kitchen - Семейна храна за минути с Донал

Сряда от 13:00ч.

Премиера на 17 февруари 2021г.

 

Телевизионният шеф-готвач и звезда в YouTube Донал Скиан споделя своите любими семейни рецепти и готварски трикове за максимално добър вкус без никакъв стрес

 

 

Със своя вроден чар и умение да поднася вкусни наслади в кухнята, Донал ни представя простички
рецепти за всеки вкус, с които да можете да приготвите апетитни и здравословни ястия, подходящи за шеметното семейно ежедневие.

С две малки деца и натоварен работен график, Донал е експерт по измислянето на находчиви сезонни рецепти, които да не натоварват него и съпругата му Софи. Той ни демонстрира пестящи време трикове и хитрини, с помощта на които се раждат изумителни печива и ястия за специални поводи, както и прекрасни брънчове, простички вкусотии, класически гозби, вдъхновени от собственото му детство, и много, много други.

Готвенето трябва да е приятно и Донал знае, че разковничето към щастливия дом се крие в добрия репертоар от удовлетворяващи, простички ястия, които всички да харесат. Ето защо тази поредица предлага на зрителите великолепна колекция от рецепти, които могат да приложат директно в техните кухни. Вдъхновено от собствения му семеен живот, това е готварско шоу, в което Донал е вложил и късче от душата си.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар