Translate

петък, 12 юни 2020 г.

Miele с лиценз от LG за прахосмукачка робот


Договорът за лиценз покрива безброй технологии, които се намират в CordZero на LG и HOM-BOT прахосмукачките

LG и Miele & Cie. KG /Miele/ се споразумяха за дългогодишно партньорство за лиценз на роботизираните прахосмукачки. Условията на споразумението ще позволят на Miele да създаде и да продаде роботизирани прахосмукачки, използвайки патентованата технология на LG R&D.
Договорът за лиценз включва използването на патента на LG за индукционно ръководство и по-силен инфрачервен сигнал, за да позволи на роботизираните прахосмукачки бързо и точно да се завърнат към главното устройство при нужда от зареждане. Други патенти на LG, които са включено в лиценза са свързани с приставките за прах и перките. LG има над 700 регистрирани патента свързани с роботизирани прахосмукачки по цял свят, което прави LG един от най-напредналите и награждавани брандове, предлагащи роботизирани прахосмукачки в цял свят. 
LG има дълга и богата история в инвестициите и развиването на домакински уреди“, казва Джеон Санг-гю, изпълнителен вицепрезидент на Центъра за интелектуална собственост на LG. „Договорите за лиценз с големи брандове позволяват на потребителите да се възползват от колективните иновации в индустрията“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар