Quartal
се готви да отвори врати с българска, мексиканска, италианска кухня, и още
много кулинарни удоволствия.
Първият
Food Park в София се подготвя за своята първа срещата с посетители от средата
на този месец. Quartal ще отвори врати с разнообразни решения, професионалисти
от различни кулинарни области и уютна атмосфера. „Идвайки при нас, всеки един
от посетителите ще може да открие своето меню и едновременно с това да сподели
време със семейство или приятели. Често ни се е случвало с компания дълго да
спорим къде да отидем: един има желание да бъде на ресторант, друг търси хубаво
питие, а трети има съвършено различна концепция. В Quartal този проблем отпада
– посетителите имат богат избор и едновременно с това да бъде с останалите“,
разказва Слави Христов, един от създателите на парка.
Food
Park-ът е разположен на площ от 3 200 кв.м, предлага и паркинг. Освен това, до
там може да се стигне и с метро. Дърветата са запазени, а за заведенията са
използвани контейнери. „Свикнахме, че когато нещо се създава се лее бетон,
махат се дървета и не се мисли много за природата. Още в самото начало на този
проект обаче знаехме, че искаме да запазим горичката, която внася живот в
парка. Заложихме на контейнерите, които в момента са хит в цял свят, а освен
това са изключително удобни за работа и не на последно място – благодарение на
тях избегнахме строежите и облагородихме мястото“, допълва Цветан Тодоров,
партньор в проекта.
За
любителите на мексиканска кухня ще се грижат от El Gallo Cantina Mexicana, а
българската скара ще е от „Messo by Boykowski“. Италианската паста е поверена
на Лео Бианки, а неаполитанска пица ще се предлага от Grano. Бургерите ще са на
Street Chefs, а супите на Soup & Stick. Освен всичко това, в парка ще има
Hummusbar, пекарна за ядки Rois, сладолед от Gelato & Latte, кафе и от
Coffero, бира от Ale House, риба от Da Massimo & Fabio, Bubble Tea от
Virtuoso и гурме изненади от MasterCard.
- - - - - - - -
Quartal
се намира на бул. Черни връх 69 и ул. Арарат близо до метростанция „Витоша“ и
мол „Парадайс“
Няма коментари:
Публикуване на коментар