Translate

понеделник, 22 юни 2020 г.

Fake Star вдига музиката на следващо ниво


Music Clinic Records се завръща със задължителното парче за лятото

Планирана от Антони Рикев a.k.a WahTony, с вокалите на  Александър Славчев /„Гласът на България“/, новата песен на легендарния лейбъл е всичко друго, но не и стандартна. Вдъхновена от  класическия фънк, опакована в модерно видео Fake Star е това, което отдавна чакахме.
Актуалният проект на Music Clinic Records излиза смело от матрицата на българската музика напоследък. Без излишно рапиране, фолклорни мотиви /не на място/ или ориенталски ритми /натрапчиво/, Fake Star е pure music.
„Идеята на трака е точно тази- да напомним, че музиката всъщност е изкуство и не би трябвало да се свързва с фалшиви звезди- разказва създателят на Music Clinic Records, Антони Рикев- Fake Star е началото на една, надявам се, успешна поредица от лейбъла, чиято основна цел е да се върнат музикалните стандарти.  Текстът е на Александър Славчев и Пламен Иванов и в него се засяга мейнстрийм феномена на медийните еднодневки… Гнилите плодове на ежедневието ни, както ги наричам“.
Освен за слушане отново и отново Fake Star става и за гледане в същата честота. Героините в клипа са от балет „Нова“, оцветени от нестандартния поглед на режисьора Радослав Укалски.

Няма коментари:

Публикуване на коментар