Translate

сряда, 11 март 2020 г.

Истинска любовна история за първи път в Hell’s Kitchen България


Суров женски гняв и неочакван обрат в червената кухня - снощи в Hell’s Kitchen България. Пореден рунд от конфликти в синята кухня, а войната на поколенията заплашва да потопи червения кораб

Зрителите на най-горещото кулинарно състезание в българския ефир станаха свидетели на неочакван обрат в червената кухня, който изненада не само шеф Виктор Ангелов, но и дамите в Hell’s Kitchen България. След като миналата седмица Соня и Михаела получиха втори шанс от шеф Ангелов, те успяха заедно да „сготвят“ Румяна и тя напусна окончателно състезанието. Кулинарният блогър Соня спечели синия отбор на своя страна и завърши успешно вечерната резервация, но дали женският отбор ще преглътне лесно тази победа?
В първия епизод на Hell’s Kitchen България тази седмица видяхме как един готвач си навлече суров женски гняв и нови интриги се разгоряха като пожар в червената половина на кухнята. „Красавиците“ отново играят срещу „опитните“, но този път разпределението на силите доста по-различно и една от тях се изправи открито срещу всички. Сините на свой ред влязоха в окото на бурята и си навлякоха заслужения гняв на шеф Ангелов. Истински любовни трепети ще завладеят Кухнята на Ада.
Дневното предизвикателство на шеф Виктор Ангелов демонстрира на топ готвачите, че хубавите неща стават бавно. Надпреварата бе оспорвана и показа кой е по-добър в приготвянето на самото „съвършенство“, кой се скатава от оборната игра или кой трябва да признае, че самочувствието му в кухнята е без покритие. Победителите заслужено се изкачват на върха, а победените упражняват основни техники в кухнята.
Тази вечер от 21:00 часа по NOVA за първи път в историята на Hell’s Kitchen България зрителите ще видят как ще се разгори истинска любовна история между двама топ готвачи. Ще има откровено признание в любов, покана за романтична вечеря, както и свенливи погледи и усмивки, които ще признаят, че две сърца вече туптят заедно дори и в Кухнята на Ада. Дали романтичната любовна история ще потуши напрежението в двата отбора предстои да разберем тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България.
Междувременно групата на младите ще влезе в открита битка на егото с групата на опитните и войната на поколенията ще заплаши да потопи червения кораб. Вчера видяхме как женското неодобрение към Соня успя да сплоти отбора и за първи път дамите завършиха успешно вечерната си резервация. Към кого ще са насочени този път женските дрязги и дали трите красавици ще покажат не само хубост, но и завидни умения в кухнята ще разберем скоро. При сините успешната серия във вечерните резервации беше прекъсната от прекаленото самочувствие на готвачите, лоши заготовки, директни обвинения и прехвърляне на вина. В резултат - Реджеп сложи оранжевата престилка. Дали стратегията му да претендира безцеремонно за мястото на най-добрия готвач в Hell’s Kitchen България ще му помогне и този път  – гледайте довечера в Hell’s Kitchen България.
В центъра на дневното предизвикателство на шеф Виктор Ангелов ще бъде нейно величество пицата. Този път топ готвачите ще трябва да мислят стратегически кого да предизвикат на кулинарен дуел от противоположния отбор – дали ще решат да се изправят срещу най-слабия за лесна победа или срещу най-силния, за да докажат, че са по-добри. Ще е демонстрация на характер, качества, тактика, умения, но и въображение. Шеф Ангелов ще оценява представянето на топ готвачите заедно с пица шеф номер едно в България - Радостин Кирязов. Кой ще бъде победител в предизвикателството предстои да разберем.
Вечерната резервация ще донесе емоции под налягане и за двата отбора. Червените ще се борят с личното си его, индивидуалност и липсата на комуникация. Нов фаворит в екипа ще се опита да овладее женските престрелки, но дали сблъсъка на поколенията ще сплоти дамите или отново лагерите ще са ключови за успеха на отбора? Сините ще се лутат между нови конфликти, откритите обвинения и пореден рунд в ожесточената битка „кой е по-добър готвач“. Ще се появи ли лидер в синята кухня и ще успеят ли мъжете да нахранят гостите в своята половина на ресторанта? Ще има ли готвачи, които ще са новите фаворити на шеф Виктор Ангелов за вечерта или повече ще бъдат тези, които ще го разочароват истински?
Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар