Translate

сряда, 11 март 2020 г.

Преподобна Стойна. Чудеса и пророчества, съвети и рецепти


България е известна с могъщи лечители и пророци, които се тачат от хората като ненадминати церители и първокласни закрилници на страната ни. Безспорно, феноменалните способности на много от тях са били доказвани неведнъж и признавани дори от световни учени и заклети скептици. Такава, макар и позната само за малцина, е и Преподобна Стойна, за която Баба Ванга /неведнъж признава, че е нейна духовна учителка/ казва:
-Таа е истинска светица. Она целиот живот го е страдала като светица. Как ме гледаш мене, она е десет пате по-голема от мене!
Феноменът Стойна Димитрова е родена в с. Златарево, но прекарва по-голямата част от живота си в манастира „Св. Георги“ в с. Златолист, някога Долна Сушица, Мелнишко. Тя често твърди, че патронът на храма е неин духовен брат, който я насочва и и дава сили да вижда отвъд физическите измерения на света. И до днес в манастира се усеща особената и силна енергия, оставена от народната светица и се вярва, че на гроба и се случват чудеса. Стотици българи се стичат към Златолист, молейки Стойна за помощ, като славата и на чудотворка се потвърждава дори и след нейната смърт, а златните и съвети за лечение и билкови рецепти са истински дар за всеки, който посегне към тях.
Повече за голямата ни пророчица може да прочетете в най-новата книга на издателство „Милениум“ - „Преподобна Стойна. Чудеса и пророчества, съвети и рецепти“.
Полезното томче съдържа  -  сведения за обвитата в мистерии биография на Стойна, за това как се е отключила дарбата и, както и истории за невероятните чудеса, с които помага на хората, предсказанията, безценните и билкови рецепти /церящи повече от 70 познати болести/, както и богат снимков материал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар