Translate

сряда, 11 март 2020 г.

Сами от “Фермата” 5 и половинката му Мила – герои в “Смени жената” тази вечер по bTV


Либералната двойка се изправя срещу консервативно семейство от Асеновград

Сами Хоссни, добре познат на зрителите на bTV от последния пети сезон на Фермата”, ще бъде един от героите в новия епизод на “Смени жената”, тази вечер по bTV от 21ч. Сами и половинката му Мила са либерално, модерно, бъдещо семейство, което се впуска в предизвикателството на формата, за да научи някои истини и други гледни точки за взаимоотношенията. Мила е на 29 години, завършила е детска педагогика, а сега е професионален спортист, дизайнер и инфлуенсър. Двамата със Сами много обичат да пътуват, но и да прекарват времето си заедно в България. Сами пък се прочу с участието си във “Фермата 5”, където фитнес гуруто успя да стигне до финала на шоуто. Двамата са си простили мимолетната забежка на Сами по време на участието му в риалитито, на която хиляди зрители станаха свидетели. Двойката смята, че трябва да върви заедно напред, а в потвърждение на това двамата планират сватба още тази година.
Съвсем по различен начин обаче, в подобна ситуация на изневяра, биха реагирали Ваня и Митко Димитрови от Асеновград. Двойката е задно от седем години, а любовта им е изключително силна и днес. Консервативното семейство смята изневярата за грях. Двамата са преодолели заедно сериозни трудности и днес са щастливи родители на близнаци. Децата са основните им грижа и почти не се отделят от тях. Ваня държи на перфектния ред и чистота в къщата, а рецептата им за щастие е да са “винаги заедно, винаги”.
Какво ще се случи, когато Ваня влезе в къщата на Сами и дали ще оцени за себе си някои интересни моменти от живота на Мила, ще стане ясно тази вечер от 21:00 ч. по bTV. За какво ще разговаря тя със Сами, в каква роля ще го постави и на какво ще се научат един друг – зрителите ще разберат в някои доста забавни моменти от размяната. От друга страна аудиторията ще стане свидетел на това как Мила ще се справи в компанията на Митко, където има строги правила за гледане на двете малки деца. Без право на “свободен ход” по отношение на простиране, чистене, грижи по децата – Мила и Митко също ще предоставят на зрителите доста комични ситуации по време на разманята. Те ще сe окажат и пред големи предизвикателства за всеки от тях. Интересни са и новите правила, с които всяка от дамите ще се опита да предизвика новата си половинка в един от най-забавните епизоди от новия сезон на “Смени жената” до сега.


Няма коментари:

Публикуване на коментар